Bădălău a "aflat" de la presă că fiica lui a lucrat la CNAIR: "Chiar n-am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!"

Saturday, 16 November 2019, 13:06, Sursă: Realitatea.NET

Niculae Bădălău spune că nu ştia că fiica sa a lucrat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). După ce în urmă cu o săptămână a negat cu vehemenţă acest lucru, pus în faţa unei informaţii incontestabile, social - democratul nu a mai putut să nege şi a replicat că nu a ştiut acest lucru.

Adaugă părerea ta

„Sunteți total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani și jumătate a fost cu funcție de execuție”, le declarat Bădălău.

Jurnaliştii au descoperit însă că Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaților CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Întrebat acum în legătură cu această situaţie, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuției: „Nu știu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.

La insistențele jurnaliștilor, Bădălău a răspuns: „Credeți-mă că chiar n-am știut, vă spun.... Închipuiți-vă că nu, nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!”, a declarat el la o televiziune centrală.

Comentarii Existente
2019-11-16 15:11:41
Seb

D-nule Badalau, dar ca pamantul nu e plat stiti?

2019-11-16 18:09:44
Eli

Greu de crezut, cand, de fapt, prin "pilele" lui a obtinut postul. Seb, ca pamantul nu e plat, ma indoiesc ca stie cu siguranta.

2019-11-17 00:39:02
Mihai

Badalau nu stie unde lucreaza fata lui. Poate spune drept ca fata nu lucreaza. Fata poate numai incaseaza salariul fara sa lucreze. Lucru obisnuit pentru pesedisti. Data viitoare nu mai intrebati daca lucreaza, intrebati de unde primeste salariul.

2019-11-17 10:09:05
Independenta familiei traditionale!

e "memorabil".

Alte articole din: POLITICĂ