Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ. HALUCINANT! Cum a fost PRINS UN ELEV la PROBA DE MATEMATICĂ?

Wednesday, 02 July 2014, 14:52 Sursă: Mediafax

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ Candidatul a intrat în atenţia supraveghetorilor, la proba de matematică, pentru că a ieşit de patru ori la toaletă, astfel că atunci când a revenit în sală ultima dată a fost verificat, costatându-se că pixul pe care îl folosise avea o cameră video.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ “Fiind un obiect care poate fi folosit la fraudarea examenului, în baza metodologiei, candidatul a fost eliminat din sală”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mariana Tocaciu.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ Profesorii supraveghetori au presupus că tânărul a filmat subiectele şi a transmis imaginile cu ajutorul unui telefon mobil în timp ce se afla la toaletă, unde ar fi primit şi răspunsurile.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ Totuşi, profesorii nu l-au percheziţionat pe candidat, astfel că nu au constatat că avea asupra sa telefonul.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂAlţi doi candidaţi din judeţ au fost eliminaţi de la proba de matematică pentru că aveau asupra lor telefoane mobile. Aceştia au fost prinşi la centrele aflate la Liceul “Sever Bocu” Lipova şi Liceul Tehnologic Chişineu-Criş.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ În judeţul Arad, s-au înscris la bacalaureat 3.353 de absolvenţi de liceu, din care 2.799 din promoţia curentă.

BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ Anul trecut, în timpul probelor au fost eliminaţi nouă candidaţi, fie pentru că au fost prinşi cu fiţuici de pe care copiau, fie pentru că aveau telefoane asupra lor, în cazul unei tinere acesta sunând în timpul examenului.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ. SUBIECTE PREA UŞOARE, spun elevii

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ După ce, luni, absolvenţii de liceu au trecut prin focul primei probe scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2014, cea la LIMBA ROMÂNĂ SCRIS, aceştia au de susţinut, miercuri, proba la MATEMATICĂ LA BAC 2014.

Absolvenţii de clasa a XII-a vor susţine, miercuri, proba scrisă la MATEMATICĂ din cadrul examenului de BACALAUREAT 2014.

SUBIECTELE ŞI BAREMELE LA MATEMATICĂ LA BACALAUREAT 2014 vor fi publicate pe EDU.RO, miercuri, în jurul orei 15:00. REALITATEA.NET vă prezintă modelele de SUBIECTE ŞI BAREMELE LA MATEMATICĂ, disponibile pe EDU.RO.

"A fost uşor. Am văzut variante mai grele, dar acum au fost foarte uşoare şi sper să iau un 10 curat. Anul acesta ar trebui să fie o promovabilitate mult mai mare ca anul trecut", a declarat un elev la REALITATEA TV.

BACALAUREAT 2014 EDU.RO. La proba de matematică, elevii au la dispoziţie trei orei pentru a rezolva cele trei subiecte. Fiecare subiecte este notat cu 30 de puncte şi se acordă 10 puncte din oficiu.

SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la BACALAUREAT 2014 se vor afişa după ora 15.00 pe EDU.RO

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Prima afişare a rezultatelor va avea loc în data de 7 iulie (până în ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile (între orele 12,00 - 16,00), care vor fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Rezultatele finale BAC 2014 se vor face publice în data de 11 iulie.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ După anunţarea variantei de subiect extrasă de Comisia Naţională de Bacalaureat, se multiplică subiectele în număr egal cu numărul candidaţilor, urmând ca acestea să fie distribuite în săli. Candidaţii care susţin probele în limbile minorităţilor naţionale vor primi simultan subiectul atât în limba maternă, cât şi în limba română.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Din momentul distribuirii subiectelor, niciun candidat nu mai poate intra în sală şi niciun candidat nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ În cazuri excepţionale, dacă un candidat se simte rau şi solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţi, până la înapoierea în sala de examen; în această situaţie timpul alocat rezolvării subiectelor nu va fi prelungit.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor folosesc numai creion negru. Pentru probele scrise la disciplinele „Matematică" şi „Geografie", candidaţii pot să utilizeze instrumente de desen.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Se interzice folosirea, în timpul probelor scrise, a mijloacelor de calcul. Se foloseşte numai hârtia distribuită candidaţilor de către asistenţi.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂCandidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. În cazul în care unii candidaţi, din diferite motive, doresc să-şi transcrie lucrarea, fără să depăşească timpul stabilit, primesc alte coli tipizate.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Acest lucru este consemnat de către asistenţi în procesul-verbal de predare-primire a lucrărilor scrise. Colile folosite iniţial se anulează pe loc de către asistenţi, menţionându-se pe ele „Anulat", se semnează.

IATĂ CARE SUNT EXAMENELE DE ASTĂZI LA EXAMENUL DE MATEMATICĂ:

 
 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL