Avocatul familiei Luizei: "Mi-e teamă că acest caz se va închide. Pute peste tot a cadavru aici"

Tuesday, 06 August 2019, 11:11 Sursă: REALITATEA.NET

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că suspectul în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, este sfătuit ce să spună anchetatorilor. Totodată, Tonel Pop și-a exprimat temerea că, foarte probabil, cazul Luizei Melencu se va închide.

Adaugă părerea ta

"Noi nu o sa ne oprim aici, dar exista acest pericol si in mod aproape sigur acest inculpat e sfatuit intr-un mod foarte inteligent din punct de vedere juridic. De asemenea, pericolul si strategia lui pentru mine sunt clare. Inchide cazul, am inchs portile si am plecat.

Anchetatorii au spus ca urmeaza sa faca si aceste cercetari, dar mi-e teama ca daca se dovedeste ca Luiza e cea de-a doua victima, cazul e inchis.

In mod clar el are o tehnica bine stabilita, cineva il invata, o sa vedem cu cine are el contact, cine il invata. Avand atatea cazuri, imi dau seama imediat daca are complici.

Pute peste tot a cadavru, si din pamant iese mirosul. Miroase peste tot, din pamant, din subsol", a spus Tonel Pop.

"Are buncăre betonate, are puțuri, are tranșee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul.

Asta e altă strategie. În mod clar el are o tehnică bine stabilită, cred că în timp util sper să vedem cu cine are contact, cine îl învață, îți dai seama imediat dacă îl învață cineva sau nu, spune chestii de extremă finețe, de exemplu: mi-a povestit una dintre fete că nu a putut să scoată bani, am crezut că bate un apropo să îi dau eu bani contra sex, că nu a avut intenția.

După cum s-a exprimat el, fata din luna cutare, nu cred că sunt singurele victime. Noi o să cerem audierea polițistului care a vorbit cu el, ce a spus, ce a făcut, ce au vorbit, nu făcea parte din anchetă, nu avea nicio treabă. El a vorbit cu soția lui Dincă, cu el, nu făcea parte din această anchetă. Noi o să cerem o anchetă, nu o să lăsăm așa, un arestat preventiv are măsuri drastice, este păzit de gardă, nu are voie să ia contact, să discute, în niciun caz cu o persoană străină de anchetă. Este clar că erau amici, prieteni, ceva de genul.

Și eu cred în această ipoteză, să vedem acest polițist dacă a fost de bună credință, nu spunem că toată lumea e rea, dar avem un conglomerat de lucruri neprocedurale, dubioase.

Să vedem ce e cu acest polițist, cine este acest polițist care a spus că vede mașina inculpatului, când mașina nici măcar nu era acolo”, a mai declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Aceste precizări vin în contextul în care mama Luizei a dezvăluit că i s-a cerut să își retragă declarațiile.

"Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu, potrivit Antena3.

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, au spus surse din cadrul anchetei, potrivit news.ro.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.