Athenee Palace Hilton lansează un program de formare profesională pentru tineri

Monday, 12 May 2014, 12:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Athenee Palace Hilton Bucharest anunta lansarea editiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month.“Careers@Hilton Live: Tineri in domeniul Ospitalitatii” joaca un rol important in Hilton Worldwide. Ne-am propus ca pana in anul 2019 sa cream oportunitati pentru 1 milion de tineri.

”La Athenee Palace Hilton Bucharest, in luna Carierei, vom selecta 50 de elevi si studenti de la scoli profesionale, licee si universitati, care vor participa la evenimentele noastre. Ne adresam asadar tinerilor care prezinta un interes in dezvoltarea profesionala si care vor sa afle despre oportunitatile pe care le poate oferi o cariera in industria hoteliera”, spun organizatorii. Pentru ei am pregatit:

Potrivit acestora, tinerii pot petrece o jumatate de zi intr-unul dintre departamentele noastre pentru a observa si intelege operatiunile de zi cu zi. Ei pot sa-si aleaga departamentul despre care doresc sa invete mai multe. Printre ele se numara Bucataria, Resurse Umane, Vanzari, Receptie, Contabilitate, Securitate & Clubul de Sanatate. Mai multe detalii aici...

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE