Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

General SRI, atac furibund la adresa lui Gușă. Dumbravă a semănat vânt, a cules furtună

Sunday, 14 April 2019, 12:07 Sursă: REALITATEA TV

Redăm, integral, mesajul postat de Dumitru Dumbravă:

"Absolut întâmplător (deh....sunt fan A3) am nimerit pe Realitatea TV....Ușor stupefiat, ca ...nah...am văzut destule....vad cum omniscientul domnn Cosmin Gușă care, spune el, a bătut pușcăriile României.... si confirm si eu ca a facut-o.... după ce a fost băgat la regim  prietenul domniei sale , asumat public....Marcel Păcurariu .....cu care se întâlnea frecvent, spun gurile rele...dar mă opresc aici...

Mă deranjează totodată teribil asocierea lui Bratolomeu Anania născut in Vâlcea  cu Mircia Gutau ...tot de prin partea locului. E absolut dizgrațios si strigător la cer. Poate BOR va înțelege sa aiba o pozitie publica totusi....nu vorbim de  Teodosie Tomitanul aici.

Mie mi se pare cumva ceva obscen pur si simplu  asocierea de mai sus.

A doua oara (mă mai ajuta memoria ) domnul Cosmin Gușă evoca la TV lacrimogen.... desigur  ca asta prinde, asa am auzit de la niște consultanți politici..... o secvență a întâlniri lui cu copiii primarului Gutau pe holurile Casei Poporului, care i-au pus in brațe dosarul nevinovăției domnului Mircia.

Domnul Gușă....care le stie pe toate...(stim deja asta din surse estice de mai multi ani !) afirma ca "Mircia Gutau nu a facut nimic dar a facut puscarie".

Astept sa vad daca pana la sfarsitul emisiuni domnul omniscient Cosmin GUSA  ne va spune ca, dincolo de condamnarea de la Inalta Curte... domnul MIRCIA GUTAU zis "INOCENTUL"  mai are o condamnare de x ani si 6 luni (da! sa pastram misterul si sa nu spunem doar ca "a fost condamnat ani buni de pușcărie ") pentru abuz în serviciu dată de Curtea de Apel Craiova, pentru că a inițiat si derulat o procedură de achiziție publica  având ca obiect" Dotări locuri de joaca pentru copii" cu încălcarea normelor legale. Primăria a plătit pentru componentele a 6 locuri de joacă suma de 852.636 lei, în condițiile în care acestea au fost cumpărate de la o firmă din Bulgaria la pretul de 321.62 . Prejudiciul cauzat Primăriei Râmnicu Vâlcea a fost de peste  500.000 lei dar am inteleg de la domnul Hoandra , prezent in studiou, ca e tolerabil acest prejudiciu. Un mizilic sa spunem si sa lasam asa. Hai sa facem putina filosofie si sa evocam rolul providențial pe care domnul Sebastian Ghita l-a jucat in propășirea României moderne eliberate de jugul statului paralel.

Condamnarea "la ani buninde puscarie "a Curtii de Apel Craiova e definitiva domnule Gusa. DEFINITIVA! Am citit si eu din presa. Inteleg ezitarea de a informa  opinia publica. Rares Bogdan e in campanie ca el ar mai fi țipat.... cred. As putea  sa va dau adresa CCR. Am auzit ca unii judecatori de acolo sunt foarte empatici cu infractorii care amenajează locuri de joaca pentru copii la preturi care asigura bătrâneți liniștite ....nu copiilor desigur.

Poate ne spune domnul omiscient  Cosmin Gusa pe unde s-a plimbat dosarul de mita al domnului MIRCIA INOCENTUL....Cum am ceva dubii cu privire la capacitatea domniei sale de a intelege niste subtilitati judiciare  ....imi permit sa spun ca , pana la solutia de achitare , dosarul a fost rostogolit de la Tribunalul Valcea ...la Tribunalul Alba,de la Curtea de Apel Alba  la Curtea de Apel Constanta,cu multe retrimiteri la instanțe , cu multe cereri de strămutare admise de Inalta Curte pastorita de binomul format din  domnul  Popa -doamna  Barbulescu. Asta pana s-a facut lumina .

Lumina a venit sub forma unei albiri a domnului  GUTAU girate  de doamna judecător  Cosma care in opinia mea,un biet absolvent de drept, fara multa practica...deci ,va rog sa luati sub beneficiu de inventar.....era usor incompatibila .asta pentru ca in anul 2010,deci anterior solutiei de achitare pe care a dat-o in cauza in 2018 si-a exprimat parerea cu privire la o problema de fond din dosar ce a vizat lipsa calitatii de parte vatamata a denuntatorului POPESCU CONSTANTIN. (v-am spus că mă ajuta memoria)

Nu stiu daca omniscientul Cosmin intelege (mai mult ca sigur ca nu) sens in care adaug ca problema ridicata de aparatori a fost aceea ca martorul denuntator Popescu Constantin nu a fost legal citat in calitatea procedurala corecta  de parte vatamata, conform art.19 din legea 78/2000 iar doamna cosma ...care a fost si redactorul hotararii pronuntate in acel dosar a respins cererea cu motivara ca ,calitatea de denuntator nu este similara cu cea de parte vatamata in sensul art. 24 C.pr.pen.
Doamna judecator Cosma...,dupa umila mea parere...(dar poate atesta si domnul avocat Veronel prezent in studio) era incompatibila conform ar, 64 lit f Cod proc.pen . Va va explica dl avocat in masura in care aveti curiozitatea si determinarea sa informati publicul larg cu buna credinta lucru de care,până la aceasta ora ,ma indoiesc.

am tot ascultat in timp ce scriam daca informatiile de mai sus apar. Nu au aparut. nu au aparut nici date despre un alt judecator care a contribuit la achitarea domnului Mircia Imaculatul. Ma refer la doamna Simona Nenita.   Las aici camp deschis investigatiei jurnalistice . O doza de mister prinde foarte bine la public. Dar sa.avem in vedere ca judecatorii sunt independenti si ca judeca potrivit legii si in raport cu propria constiinta (Doamne cat de bine suna fraza asta!!!!)

Inteleg foarte bine nevoia unui post de televiziune de a avea rating. Asta ar cauționa cumva tonul domnului Gusa atunci când anunta interventia domnului Claudiu Manda despre "statul paralel".

......."liipipedic" .....as adauga eu.e mai  complex si mai spre Lobacevski ...Asa ...Nu ma astept sa intelegeti din prima...dar oamenii  care( inca) se mai uita la Realitatea ,dupa ce ati baut o cafea cu domnul ghita la Belgrad, pricep .

Domnule Gusa...de dragul ratingului....m-as fi asteptat sa-l intrebati pe domnul Mircia Imaculatul, condamnat definitiv printr-o sentinta a Curtii  de Apel Craiova ,daca  a luat (sau nu) 20 000 de euro intr-o toaleta pentru  efortul da a elibera un certificat de urbanism.L-as mai întreba faca e de acord să facă public filmul flagrantului si ,de ce nu,dialogurile din dosar ...chiar daca nu mai au relevanta penala .

Nu as vrea sa afectez maieutica studioului dar ,în sens hermeneutic si ,mai ales,epistemiologic,

promit ca fac un efort si va urmaresc pana la sfarsit!", a fost mesajul generalului SRI Dumitru Dumbravă.

Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a intervenit în discuție. Acesta a postat un comentariu dur la postarea generalului.

„Măi nea…tu nu ești ăla cu plagiatul pe teza de doctorat? Adică un hoț găinar și securist? Nu cumva tu ești ăla care a distrus SRI-ul, vorbind de câmpul tactic? (…) Ăla care umbla pe la instanțe cu plicurile galbene în interiorul cărora se aflau documente prin care șantajai judecătorii? Chiar nu ai pic de rușine?”, a scris Lucian Duță.

Octavian Hoandră:"Grupul infracțional din SRI a primit semnalul de alarmă"

Realizatorul Realitatea TV, Octavian Hoadră, a declarat că grupul infracțional din SRI, condus de Coldea, s-a reactivat și scoate din arhivă date despre dosare care nu sunt publice.

“Este o dovadă sinistră că acest grup infracțional, care a distrus SRI, până să fie dați afară de Iohannis și Hellvig, au primit semnal de alarmă. Acești oameni au intrat în fibrilație. Avem de-a face cu un fost general SRI care a părăsit serviciul fără să fi fost tras la răspundere pentru faptele sale. Pentru că asta e problema! Nimeni nu e tras la răspundere. Domnul Dumbravă a intrat în panică, și va spun tuturor – să-și imagineze că Dumbravă a accesat tot parcursul dosarului lui Mircia Gutău în câteva minute. Este vorba de date care nu sunt publice. Acest grup a reacționat greșit și s-au dat de gol că încă dețin baze de date cu tot ce s-a întâmplat. Aceste baze de date vor fi accesate acum în prag de campanie. Avem de-a face cu fapte penale. Au plecat cu baza de date din SRI și ei reprezintă un real pericol pentru clasa politică, una dependentă de aceste grupuri. Și iată că nu-i trage nimeni la răspundere, și în continuare reușesc să manipuleeze, din subteran, clasa politică. Domnul general Dumbravă avea nevoie să ajungă la numele meu. N-am făcut referiri la niciun prejudiciu în dosarul lui Mircia Gutău! Este o minciună sfruntată. El avea nevoie să ajungă la numele meu. Un om care a distrus oamni și destine, o gașcă de torționari... nu au cum să mă atingă”, a declarat Octavian Hoandră.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL