Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ ŞOC la doi paşi de România. 37.000 de cetăţeni şi-au declarat FALIMENTUL PERSONAL

Thursday, 27 March 2014, 12:23 Sursă: REALITATEA.NET

FALIMENTUL PERSONAL. 'În fiecare an, începând cu 2010, s-au declarat în insolvenţă în jur de 9.000 de persoane private. În 2013, valoarea creanţelor persoanelor fizice era în jurul a 1,13 miliarde euro', a spus Schoeller, citat de Agerpres.

FALIMENTUL PERSONAL. Schoeller a precizat, pe de altă parte, că insolvenţele în rândul companiilor din Austria au înregistrat un ritm mediu anual de 3.500 de firme, în ultimii patru ani, cu o valoare totală a creanţelor de peste 7,7 miliarde euro.

FALIMENTUL PERSONAL. În perioada 2010 - 2013, s-au declarat în insolvenţă 13.637 companii din Austria, dintre care 3.350 au rămas deschise, iar 2.397 au fost închise, a spus lichidatorul de la Jaksch Schoeller & Riel Austria.

Alexander Schoeller a arătat că, în Austria, procedura declarării insolvenţei se derulează foarte rapid, atât în cazul companiilor, cât şi în cazul persoanelor fizice.

'O companie sau o persoană fizică face o cerere la judecătoria Primăriei, prin care cere insolvenţa, iar insolvenţa se declară într-o zi sau două', a explicat specialistul austriac.

Jaksch Schoeller & Riel Austria este lichidatorul celei mai mari companii europene din construcţii, Alpine Bau, cu sucursală inclusiv în România, care a fost, de asemenea, închisă în urma declarării insolvenţei conglomeratului austriac.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL