Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ important de la Telekom. Cum vor reacţiona clienţii

Sunday, 06 March 2016, 11:38 Sursă: REALITATEA.NET

Noul CEO al grupului Telekom România anunţă investiţii de 180 mil. euro, mai mari cu 35% faţă de anul precedent.

Grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, va investi în acest an 180 de milioane de euro, în principal în reţeaua de fibră optică şi cea mobilă 3G şi 4G, a declarat Miroslav Majoros, noul CEO al companiei, în cadrul primei sale ieşiri publice de la preluarea funcţiei, la începutul acestui an.

"Am reuşit să ne convingem acţionarii să creştem investiţiile cu peste 35% faţă de anul precedent, la 180 de milioane de euro", a spus Majoros.

Piaţa din România este foarte, foarte, competitivă şi fără investiţii e imposibil să ai succes, a adăugat el.

Compania se va concentra pe extinderea reţelelor, pe relansarea portofoliului de servicii fix-mobil şi pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru clienţi. Vrem să stabilizăm veniturile şi să revenim la creştere lucrând în acelaşi timp la îmbunătăţirea profitabilităţii.

Compania nu va ataca agresiv pe piaţă prin reducerea preţurilor ci va încerca să se diferenţieze prin servicii. "Nu cred în serviciile ieftine, diferenţierea noastră nu va fi niciodată prin preţuri ci prin calitatea serviciilor. Vom fi prezenţi pe piaţă cu un preţ corect şi competitiv, dar nu cu cel mai ieftin", a declarat Majoros.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL