Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Angajații Agențiilor pentru Protecția Mediului, în grevă de avertisment

Thursday, 27 April 2017, 07:21 Sursă: REALITATEA.NET

Federaţia Sindicatelor Unite din Mediu (FSUM)solicită decidenţilor politici adoptarea de măsuri urgente pentru eliminarea discriminărilor salariale faţă de alţi funcţionari publici, care au primit creşteri salariale substanţiale în ultimii ani.

"Solicităm Ministerului Mediului emiterea în regim de urgenţă a ordinului de ministru privind alinierea salariilor noastre la nivelul salariilor din cadrul Ministerului Mediului astfel încât cuantumul acestora să fie adus la nivelul celor din aceeaşi familie ocupaţională–administraţie /instituţie teritorială, respectând astfel conţinutul Deciziei CCR nr.794/2016", se arată într-un comunicat FSUM.

Şi angajaţii Gărzilor de Mediu din toată ţara au fost în grevă de avertisment, miercuri, între orele 14.00 şi 16.00, în faţa unităţilor, interval în care nu vor face controale, şi nici nu au lucrat cu publicul. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu le-au fost majorate salariile, astfel încât acestea să ajungă la nivelul celor ale angajaţilor Gărzii Forestiere, aşa cum a promis ministrul Mediului.

viewscntSursa foto: Banatul Azi


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL