Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ANAF declanşează operaţiunea "Revelion"

Monday, 07 December 2015, 15:09 Sursă: REALITATEA.NET

După finalizarea primei etape a operaţiunii “Cristal” şi până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative şi materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată ţara să fie relocate în cadrul unei noi operaţiuni denumită "Revelion 2016".

Astfel, în intervalul 31.12.2015 - 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion.

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, scrie Economica.net, precum și încasările din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor, potrivit sursei citate.

În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL