Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandru Arşinel, dezvăluire teribilă despre ultimele clipe ale Stelei Popescu

Friday, 24 November 2017, 09:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale. S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei", a spus Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase, unde va fi depus trupul neînsufleţit al marii actriţe.

Alexandru Arşinel nu îşi explică ce s-a întâmplat la gala recentă la care Stela Popescu părea să-şi fi pierdut luciditatea pentru un moment:

"Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară...cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o".

Arşinel îşi aminteşte ultima întâlnire cu Stela Popescu şi spune că nimic nu părea schimbat la ea:

"Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriul pentru Spania. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina. Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite...", a spus Alexandru Arşinel.

Marele actor a povestit cum a fost găsit trupul neînsufleţit al Stelei Popescu: fiica ei adoptivă a sunat toată ziua, un amic de asemenea şi nu răspundea deloc şi au zis Hai să vedem ce se întâmplă. Atunci au venit şi au găsit-o acolo...

"Pe mine m-a sunat Adrian Ursu şi mi-a spus "Aţi aflat de Stela?", "Ce e cu ea? E rău?" am zis. "A murit". Am crezut că glumeşte, dar m-am gândit că nu se fac glume cu asta. M-a durut cumplit şi mă doare", a spus Arşinel în lacrimi.

Potrivit marelui actor, Stela Popescu nu se temea de moarte, nu avea noţiunea timpului,

"M-au sunat de la Primărie, şeful cimitirului, îmi spune "Caut de dimineaţă un loc", "Nu căuta", i-am zis, ea are la Cernica un loc, i-a plăcut foarte mult acolo. Nu ştiu dacă se temea de moarte, ea era de un optimism extraordinar. Veneam odată de la Bellu, de la o înmormântare, stătea în spate cu soţia mea, avea vreo 76 de ani, şi spunea "Nu ştiu ce o să fac la bătrâneţe, nu vreau să ies la pensie", nu avea noţiunea timpului. Avea puterea ei, forţa ei, optimismul ei, starea de bine. Nu din întâmplare a ajuns un star aşa de mare, transmitea ceva unic, aici se face diferenţa. Cam asta a fost", s-a destăinuit Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul Constantin Tănase.

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL