Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandra Păcuraru: Viața mea s-a schimbat din momentul în care mi-am ținut copilul strâns la piept

Friday, 19 August 2016, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

”Dumnezeu m-a binecuvantat cu un băiețel minunat. Viața mea s-a schimbat din momentul în care mi-am ținut copilul strâns la piept. Sunt emoții si sentimente greu de descris în cuvinte, pe care nu le înțelegi decât atunci cand le trăiești”, a mărturisit Alexandra Păcuraru. 

Vedeta Realitatea TV le încurajează pe mămici să petreacă mult timp cu bebelușii lor, atât pentru că cei mici au mare nevoie de prezența celei care le-a dat viață, cât și pentru că, spune ea, nimic nu se poate compara cu amintirile pe care le vor avea ma târziu din această perioadă, a copilăriei.

”Mă bucur enorm de această perioadă și încurajez mămicile să își aloce cât mai mult timp lor și bebelușilor! Aceste amintiri vor rămâne eterne. Mulțumesc familiei mele pentru toată dragostea și susținerea, echipei Medicover și d-lui doctor Iosif Niculescu pentru profesionalism și consiliere și tuturor celor care au fost alături de noi de la început. Acum îmi doresc doar să crească Justinian să-l pot lua cu mine la filmări. Mi-ar plăcea să-l implic de mic în activitățile mele profesionale. Presimt că vom face o echipă bună”, a mai povestit Alexandra Păcuraru. Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL