Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandra Păcuraru va deveni pentru a doua oară mamă! "Mă voi retrage din televiziune"

Thursday, 29 June 2017, 22:10 Sursă: REALITATEA.NET

Vreau, odată cu retragerea mea, sa transmit recunoștință și mulțumiri tuturor celor care au crezut in mine deși m-am pregătit toată tinerețea pentru business și nu pentru televiziune, tuturor celor care au apreciat naturalețea mea și le-a plăcut spontaneitatea mea, tuturor celor care au crezut in lucrurile divine mai mult decât in cele materiale.

Vreau să mulțumesc și celor mai răutăcioși care nu mi-au acordat încredere si celor care au încercat sa distrugă ceea ce eu cu toată inima am construit. Au reușit să mă determine să fiu mai bună, să lupt pentru adevăr și să nu fac rabat la calitatea informațiilor, să nu mă vând pentru că trendul este comercial și asta "dorește" telespectatorul.

Această experiență în televiziune m-a definit ca personalitate și mi-a scos in cale persoane absolut minunate, rare, pe care mulți nu reușesc sa le întâlnească intr-o viața întreaga.

Vreau să cer iertare tuturor celor care le-am greșit, celor care s-au simțit jigniți, neîndreptățiti sau ignorați de mine... am încercat mereu sa răspund tuturor cerințelor, să caut soluții la toate solicitările... poate că nu de fiecare dată am reușit să vin cu un răspuns pe placul tuturor.

Fiul meu Justinian și acum și bebelușul din burtică au trezit în mine lucruri minunate care m-au determinat să pun familia pe primul plan și să amân temporar planurile mele legate de carieră. Am înțeles că nu pot fi și mamă și soție și să am și o cariera de succes. Am pus în balanță toate aceste lucruri și am simțit în adâncul sufletului meu că aceasta este misiunea mea pe acest Pământ - să fiu mamă în primul rând, pentru copiii mei, ghidul lor în această lume cu multe provocări, și soție pentru bărbatul care mi-a oferit totul și mi-a arătat ce este dragostea adevărată.

Îmi place să cred că am reușit să vă aduc bucurie în casele dumneavoastră în fiecare duminică prin intermediul emisiunii ”Acasă la oamenii realității”, că am reușit să vă fac mai responsabili în ceea ce privește stilul de viață și alimentația zilnică prin intermediul emisiunii de sâmbătă, dar și al rubricilor zilnice ”Fresh Refresh” și ca fiecare strop de dragoste depus în aceste proiecte a ajuns la inimile voastre. Vreau să cred că informațiile mele v-au fost folositoare și v-au ghidat în alegerile zilnice, iar familia dumneavoastră a beneficiat de efectele pozitive ale recomandărilor mele.

Mulțumesc prietenilor și colegilor mei dragi, în special Călinei Berceanu și lui Dan Țuculescu, pentru toată susținerea, toată încrederea și pentru toată dragostea și implicarea de care au dat dovada in acest timp. Nu uitați sa prețuiți viața, sa iubiți cu adevărat și sa dăruiti necondiționat!


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL