Alertă în București după ce o fată a sunat la 112 și a spus că e sechestrată. UPDATE | Apel fals

Friday, 23 August 2019, 21:33, Sursă: REALITATEA.NET

Mai multe echipaje de poliţie au acţionat în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată. UPDATE | Surse din cadrul anchetei au relatat că a fost vorba despre un apel fals

Adaugă părerea ta

Mai multe echipaje de poliţie acţionează, vineri seară, în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată, relatează Adevărul.

Potrivit sursei citate, o operaţiune masivă a poliţiei a fost declanşată în zonă.

Ziarul Libertatea și postul Antena 3 transmit, citând surse, că fata ar fi spus că este sechestrată la etajul doi al unui bloc dintre piața Moghioroș și strada Bozieni, ea descriind inclusiv câteva mașini dintr-o parcare. 

Potrivit Adevărul, apelul la 112 ar fi fost efectuat de pe o cartelă pre-pay. Autorităţile nu ştiu dacă este vorba despre o farsă sau situaţia este reală.

În plus, mai mulți bucureșteni s-au mobilizat și o caută și ei, din bloc în bloc, pe persoana care a spus că este sechestrată. Femeia a spus că vede cupola unei biserici și a dat mai multe detalii suplimentare. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă pre-pay. Se ia în calcul și ipoteza unei farse.