UPDATE Dezvăluiri din interiorul PSD: ”sume incredibile” din bugetele ministerelor, băgate în PRESĂ

Saturday, 03 November 2018, 14:43, Sursă: REALITATEA.NET

Corina Crețu și-a acuzat, pe Facebook, propriul partid că direcționează către presă ”sume incredibile” din bugetele ministerelor și a anunțat că îl va da în judecată pe Codrin Ștefănescu. UPDATE / Ulterior, Corina Crețu a șters postarea de pe Facebook.

Adaugă părerea ta

------------------------

Știrea inițială

Într-o postare pe Facebook, comisarul european Corina Crețu a anunțat că va intenta un proces împotriva PSD și a lui Codrin Ștefănescu prin care le va cere să probeze afirmația că ar trăda interesele naționale ale României. Postarea a fost ulterior ștearsă de Corina Crețu.

,,Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viața mea. Foarte trist", a scris comisarul european pe Facebook. Reacția vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, portavocea lui Liviu Dragnea, a spus într-o emisiune la Antena 3 că ea nu mai reprezintă interesele României. În aceeași postare, Crețu a lansat o acuzație gravă la adresa Guvernului PSD.

"Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului", a scris comisarul pe contul de socializare.

Crețu a anunțat și că îl va da în judecată pe colegul său de partid Codrin Ștefănescu.