Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actorul Florin Busuioc a făcut INFARCT. UPDATE: Medicii de la Craiova i-au montat un stent

Tuesday, 06 November 2018, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, preluat de Mediafax, actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent.

"Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine", a declarat purtătorul de cuvânt.

Citiţi şi:

Anunţul ÎNGRIJORĂTOR al lui Raed Arafat despre Florin Busuioc

Cabral, reacţie emoţionantă după ce Florin Busuioc a făcut infarct

Directorul spitalului la care a fost operat Busuioc: "Dacă nu interveneam, alta era situaţia"

______________________________________________________________________________

Ştirea iniţială:

Actorul Florin Busuioc a ajuns la Spitalul Județean Craiova, marți seară, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol ce avea loc pe scena Filarmonicii Oltenia, scrie Realitatea Craiova.

Surse din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova au spus că actorul a fost resuscitat și se află sub supraveghere medicală. Busu a început să se simtă rău, chiar în timp ce era pe scenă, au spus persoane aflate la fața locului.

Florin Busuioc făcea parte din distribuția spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

Actorii care jucau alături de Busu sunt la spital, alături de acesta. Ei au confirmat că starea lui Florin Busuioc este una gravă.

 Florin Busuioc are nevoie de stent și un singur medic din Craiova poate face această intervenție. Cadrul medical este în drum spre spital și va fi ajutat de un alt coleg pentru operația de urgență.
 

Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Traşcă, care la ora transmiterii ştirii, a intrat în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la Bucureşti.

 "Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior", potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.
 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL