Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT TRAGIC în Sibiu: tânăr de 19 ani, mort într-o maşină în flăcări. Prietenii săi s-au salvat

Sunday, 30 March 2014, 10:19 Sursă: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că accidentul s-a produs pe drumul judeţean 106, între localităţile Nocrich şi Hosman.

"O maşină condusă de un tânăr de 19 ani a lovit puternic un cap de pod, după care s-a răsturnat, căzând pe plafon. În maşină se aflau patru persoane. Trei au reuşit să iasă, însă şoferul a fost încarcerat şi maşina a luat imediat foc. Şoferul a decedat", a declarat Luciana Balteş.
Potrivit acesteia, şoferul era din localitatea Nocrich.

Luciana Balteş a precizat că, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu a fost stabilită cu exactitate cauza accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Biana Sabău, a declarat, la rândul său, că la locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi un echipaj de pompieri.

Medicii au constatat că doi dintre tinerii care au scăpat cu viaţă din accident au suferit fracturi la membre, iar cel de-al treilea arsuri de gradele doi şi trei, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL