Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT CUMPLIT în care a fost implicat un microbuz cu 27 de PASAGERI. IMPACTUL A FOST FRONTAL

Wednesday, 06 August 2014, 20:05 Sursă: REALITATEA.NET

27 de pasageri şi şoferul vehiculului de transport persoane au văzut moartea cu ochii. „A apărut de după curbă, direct în faţa mea. Nu l-am putut evita şi ne-am ciocnit frontal”, a spus Marcel Pavel, şoferul autobuzului care face curse regulate Galaţi - Vasile Alecsandri, scrie viata-libera.ro.

La bordul autovehiculului se aflau în majoritate navetişti care se întorceau acasă, în localităţile de pe traseu. Printre ei, şi Andreea Radu, o tânără care s-a rănit la un picior şi a fost preluată de echipajele SMURD. „Am simţit deodată o bufnitură şi am căzut între scaune. Ne-am speriat cu toţii. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. M-am ţinut de scaunul din faţă, izbitura a fost foarte puternică”, a declarat tânăra.

La Spitalul de Urgenţă au ajuns şapte victime, printre care şi şoferul Loganului, care a suferit o fractură de femur. Răniţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 61 de ani, sunt, potrivit medicilor, în afara pericolului. „Au fost aduse şapte victime ale unui accident rutier. La prezentarea la UPU, toţi erau în stare stabilă hemodinamic şi respirator. Nu au fost identificate traumatisme craniene, leziunile sunt uşoare şi în curs de investigare”, a precizat dr. Marian Tuluceanu, din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

Poliţiştii de la Circulaţie au avut o misiune grea, fiind nevoiţi să direcţioneze traficul pe un singur fir al unui sens de mers pe durata masurătorilor la faţa locului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL