Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT cu maşina poliţiei

Wednesday, 03 September 2014, 09:00 Sursă: REALITATEA TV

Accidentul s-a petrecut aseară, pe o stradă din Dej. Un biciclist în vârstă de 52 de ani, care se presupune că a coborât în viteză şoseaua în pantă, a pierdut controlul direcţiei, s-a dezechilibrat şi a căzut. Omul s-a lovit puternic de o bordură. Un motociclist care trecea prin zonă nu a văzut la timp bicicleta de pe şosea şi a trecut peste ea. Nu şi peste victimă, din fericire.

Un şofer a văzut ce s-a întâmplat, a oprit şi a făcut semn unui echipaj de poliţie care patrula în apropiere. În momentul în care agentul a oprit maşina, un alt conducător auto, neatent, nu a mai apucat să frâneze şi a intrat chiar în maşina poliţiştilor.

La locul accidentului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe biciclist la spitalul din Dej.

Cum starea bărbatului era extrem de gravă, după ce a fost stabilizat, el a fost transferat la Cluj-Napoca, pentru investigaţii suplimentare.

Între timp, politiştii au efectuat cercetari în cazul ambelor evenimente rutiere, pentru a putea stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Autospeciala poliţiei, care a fost serios avariată, va fi reparată pe asigurarea şoferului neatent.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL