A sunat la numărul de urgență, dar acest lucru i-a adus sfârșitul. REVOLTĂTOR ce a pățit femeia

Monday, 17 July 2017, 15:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„La un moment dat, un ofițer a tras cu arma, rănind grav o femeie”, au declarat reprezentanții poliției, fără a dezvălui detalii suplimentare despre ceea ce i-a determinat să folosească forța armată împotriva femeii.

Ofițerii purtau camere de supraveghere montate pe uniforme, în momentul în care s-au desfășurat altercațiile, dar ele nu erau pornite, potrivit declarației.

De asemenea, nici camera de pe bordul vehiculului poliției nu a captat incidentul, au adăugat polițiștii. Ei au menționat că s-a deschis o anchetă care, în prezent, se află „într-un stadiu incipient”.

Între timp, moartea femeii, identificată sub numele de Justine Ruszczyk, originară din Sydney, Australia, a declanșat un val de indignare în rândul comunității locale. Localnicii au venit în număr mare la locul crimei pentru a trage la răspundere poliția.

Victima urma să se căsătorească în luna august, dar, deși relația cu logodnicul ei, Don Damond, nu a mai apucat să se oficializeze, acesta a insistat ca Justine să fie trecută în acte cu numele său.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE