Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A întrebat o fetiţă de 8 ani unde doarme. Apoi, copila a găsit un BILET ÎNFIORĂTOR în cutia poştală

Thursday, 26 October 2017, 10:50 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţia din New York a făcut public, recent, un video în care se vede cum un bărbat de culoare, de aproximativ 60 de ani, urmăreşte doi copii până în faţa casei acestora.

Prima dată, bărbatul a păstrat distanţa. Îi urmărea pe copii, dar nu se apropia de ei. A doua zi, a început să devină tot mai insistent. Începuse să se ţină după ei până în faţa uşii. În altă zi, când autobuzul şcolar a oprit, bărbatul a încercat să-l ia pe băiat de mână, spunând că este o rudă şi că-l va duce acasă. Şoferul, însă, nu l-a crezut şi a refuzat să-l lase pe băiat să plece cu el.

Apoi, bărbatul şi-a îndreptat atenţia spre copila de 8 ani. A început s-o însoţească pas cu pas. Când a prins-o singură în faţa casei, a întrebat-o unde doarme. Neînţelegând intenţiile acestuia, copila a apucat să-i arate camera, dar, în secunda următoare, speriată de înfăţişarea străinului, a fugit în casă şi le-a povestit totul părinţilor.

La câteva zile de la incident, micuţa a găsit în cutia poştală un bilet. "Ai grijă! Sunt cu ochii pe voi! Fetiţa voastră e drăguţă!" Când a citit mesajul, fetiţa a fugit şi le-a arătat părinţilor hârtia. Imediat, aceştia au alertat poliţia.

După ce au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul s-a predat. În prezent, poliţia cercetează cazul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL