A îngheţat de spaimă, după ce i s-a prăbuşit tavanul. Terifiant ce a căzut de acolo!

Friday, 14 September 2018, 14:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O întâmplare din Australia face înconjurul lumii. Când vei citi despre ce este vorba, vei înţelege de ce toată lumea vorbeşte despre asta!

Lana Field face bani (şi încă unii frumoşi!) din vânarea şerpilor. Recent, femeia a fost martora unei întâmplări care a şocat-o chiar şi pe ea! Lana povesteşte că, în timp ce se afla acasă, a început să audă zgomote surde, de undeva din tavan. Nu i-a luat mult până şi-a dat seama că sunetele ciudate veneau din instalaţia de aer condiţionat. Bănuind ceva, Lana a pus mâna pe telefon şi a început să filmeze zona. La un moment dat, însă, tavanul s-a rupt şi s-a prăbuşit, cu zgomot! Printre dărâmături a văzut doi şerpi care, strâns încolăciţi unul în jurul celuilalt, duceau o luptă pe viaţă şi pe moarte. La propriu!

"Nu, ăsta nu e dansul împerecherii! Este o luptă în toată regula! Din ce văd eu aici, sunt doi masculi care, mai mult ca sigur, se bat pentru o femelă", a explicat Lana.

Cât despre şerpi, ei bine, aceştia erau doi pitoni de toată frumuseţea! Fireşte, şi de dimensiuni impresionante!

"Nu-şi bat capul cu mine! Nici n-au observat că sunt şi eu pe aici. Nu-i interesează decât să câştige lupta şi, ca premiu, femela", a mai spus aceasta.

Aşa cum era de aşteptat, odată postate pe reţelele de socializare, imaginile au devenit virale.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN