A început săptămâna Şcoala Altfel. Vineri, elevii vor intra în vacanţa de Paşte

Monday, 18 April 2016, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Şcoala Altfel. Săptămâna "Să știi mai multe, să fii mai bun" înseamnă activități practice. Unele se desfășoară în școală, altele în afara ei. Banii vin, însă, de la părinți, care scot din buzunar și câteva sute de lei într-o singură săptămână.

Programul Şcoala Altfel își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Activităţile propuse de Şcoala Altfelexced curriculumul naţional şi sperăm să aducă plus-valoare întregii comunităţi şcolare, prin competenţe, coeziune, spirit de echipă şi, nu în ultimul rând, prin zâmbetele elevilor şi dascălilor implicaţi.

Partenerii Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice în acest demers sunt numeroși. Programul Şcoala Altfel - ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Vineri, pe 22 aprilie, elevii vor intra în vacanţa de Paşte.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EDUCAŢIE