Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. Prietenul lui Gheorghe Dincă, audiat de procurori

Thursday, 08 August 2019, 07:50 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Prietenul lui Gheorghe Dincă a ajuns la Poliția Caracal, unde este audiat de către procurori. Motivul este următorul: bărbatul este cel la care s-a găsit telefonul de pe care Dincă i-ar fi sunat pe bunicul Luizei.

UPDATE. Percheziția informatică a început în jurul orei 11:30.

Momentan, au fost sistate căutările din casa groazei pentru perioada in care vor dura aceste percheziții informatice, întrucât Gheorghe Dincă are dreptul de a lua parte atât la cercetarea dispozitivelor, cât și la căutările din locuința sa.

UPDATE. Gheorghe Dincă se află în aceste momente la sediul Poliţiei din Caracal. Potrivit unor surse, el asistă la percheziţia informatică efectuată asupra celor patru telefoane mobile, a laptopului şi aparatului foto, găsite de anchetatori în casa sa.

Tot la Poliţia din Caracal se află şi părinţii Alexandrei Măceşan.

Sunt audieri în plină desfășurare. Au fost chemați la Poliția Caracal pentru a afla dacă doresc să se constituie parte civilă în dosar, conform unor surse citate de Realitatea TV.

Părinții Alexandrei nu doresc acest lucru și nici să ceară daune.

Tot la Poliția Caracal are loc și perchezițiile informatice asupra dispozitivelor găsite în casa lui Gheorghe Dincă. Perchezițiile au loc în prezența acestuia.

De asemenea, tot în casa lui Dincă s-a mai găsit un alt parat foto și încă un laptop, care urmează să fie și ele clonate și percheziționate informatic.

Legat de al patrulea telefon, găsit miecuri, urmează ca anchetatorii să afle dacă ar exista vreo legătură între familia la care s-a găsit dispozitivul și Gheorghe Dincă.

În teren, la locuinţa lui Dincă, anchetatorii lucrează în condiţiile greu de imaginat. În respectiva casă se simte un aer greu, înecăcios, iar mizeria şi haosul sunt incredibile. În plus, toate ferestrele sunt acoperite cu şipci din lemn. Drept urmare, la intrarea în respectiva construcţie, senzaţia este una extrem de apăsătoare, asemănătoare celei induse de filmele de groază, susţin surse apropiate anchetei, citate de adevarul.ro.

În timpul cercetărilor la casa lui Dincă au fost chemaţi, marţi, pompierii militari care au secat un puţ din curte. Cercetările ulterioare ale anchetatorilor au arătat că acesta este “curat”, nedescoperindu-se urme suspecte.

În paralel, s-au adus utilajele necesare pentru spargerea unor platforme de beton construite prin curte aparent fără logică. Practic, este vorba de nişte zone pe care Dincă le-a betonat pentru un scop pe care nu îl poate explica. Această operaţiune este una mai laborioasă, iar rezultatele sunt aşteptate în zilele următoare.

În acelaşi timp, vor fi investigate şi câteva tuburi de canalizare din beton pentru că sunt îngropate, la fel, aparent fără logică, parţial în pământ, mai susţin surse judiciare.

Mama Luizei, dezvăluiri șocante: Nu cred că Dincă a acționat singur. Probabil e implicată familia


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL