Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 mituri despre orgasm, total neadevărate

Sunday, 24 September 2017, 23:27 Sursă: REALITATEA.NET

Iată câteva dintre ideile preconcepute despre orgasm, care sunt total neadevărate. Elimină-le şi viaţa ta sexuală va cunoaşte îmbunătăţiri.

1. Femeia are nevoie de stimulare clitorială pentru a ajunge la orgasm

Clitorisul a căpătat, pe bună dreptate, reputaţia Sfântului Graal al metodelor prin care o femeie poate ajunge la orgasm. Este un centru plin de sensibilitate cu multe terminaţii nervoase. Însă doar pentru că o femeie poate experimenta climaxul după o stimulare manuală a clitorisului nu înseamnă că asta este singura cale de a trăi experienţa. Orgasmul feminin poate fi de diferite feluri (clitorial, vaginal – prin faimosul punct G – sau combinat).

2. Orgasmul simultan este obligatoriu

Nu te poate învinovăţi nimeni dacă consideri că orgasmul simultan apare în multe relaţii pasionale şi că este semnul că tu şi partenerul/a ta va sincronizaţi perfect. Până la urmă acest lucru este prezentat în mai toate filmele romantice. În realitate însă, orgasmele simultane nu sunt atât de comune şi nu apar atunci când se aliniază planetele. De fapt, de cele mai multe ori este nevoie că unul dintre cei doi să se controleze şi să aştepte puţin astfel încât ambii să aibă orgasm în acelaşi timp.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL