5 lucruri care bărbaților li se par neatrăgătoare, dar nu au curaj să îți spună

Monday, 19 June 2017, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

Așa cum există multe lucruri care bărbaților li se par deosebit de atrăgătoare la o femeie, există și cel puțin la fel de multe care li se par dezgustătoare și care îi fac să își piardă brusc interesul pentru o reprezentantă a sexului frumos. 

Adaugă părerea ta

Fiind adevărați gentlemani, nu îndrăznesc să îți spună ceea ce îi deranjează, așa că trebuie să iei aminte la cele de mai jos:

1. Coafurile extreme Bărbații nu sunt prea atrași de coafurile cu foarte mult volum sau cu multe accesorii. Ei preferă părul lung, mătăsos, lăsat neprins. Cine ar fi crezut că poate fi atât de simplu să fii considerată atrăgătoare.

2. Prea mult machiaj Este în regulă să folosești un pic de machiaj pe față, dar mai mult de atât nu mai este deloc atrăgător, bărbații preferă aspectul natural.

Amintește-ți: folosește doar câteva produse pentru machiaj, este mai bine să folosești prea puține decât prea multe produse.

3. Genele false Bărbații și-ar dori să nu mai folosești prea mult rimel sau să îți pui gene fale, cele cu care te-a înzestrat natura sunt mult mai atrăgătoare.

4. Machiajul lucios În loc să alegi fard de pleoape sidefat sau lucios, mai bine ai alege texturi mate, sunt preferatele bărbaților.

5. Dinții galbeni și respirația urât mirositoare Cu asta suntem 100% de acord: nimeni nu poate fi atras de o respirație urât mirositoare sau de dinți neîngrijiți.

Igiena este foarte importantă, în primul rând pentru propria persoană, așa că nu mai amâna la nesfârșit vizita la dentist.

sursa