Ştii care este utilitatea acestor găuri de pe adidaşii tăi? E genial!

 
 
Ştii care este utilitatea acestor găuri de pe adidaşii tăi? E genial!
  Ştii care este utilitatea acestor găuri de pe adidaşii tăi? E genial!

Dacă deţii o pereche de adidaşi, cu siguranţă te-ai întrebat care este utilitatea găurilor extra de pe ei. În cazul în care nu ai aflat răspunsul, suntem aici că să te lămurim. După ce vei citi acest articol, nu îţi vei mai lega niciodată şireturile cum o făceai înainte!

Multe perechi de pantofi sport (de alergat) au, în partea de sus a încălţării, câte o gaură în plus, pe care aproape nimeni nu o foloseşte. Noi toţi ne legăm şireturile în mod obişnuit, sărind peste acea gaură şi făcând fundă comună, la penultima gaură.

Dacă vei alege să-ţi legi şireturile folosind inclusiv ultima gaură, află că poţi preveni apariţia bătăturilor de pe călcâie şi poţi opri că piciorul să îţi joace în pantof în timp ce alergi/mergi.


Folosirea metodei "blochează călcâiul" sau "şiretul încuietoare" este extrem de eficientă, această ajutând practic călcâiul şi zona gleznei să stea mult mai fixă şi mai confortabilă.

Sursa: secretele.comAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?