STENOGRAME BOMBĂ despre GICĂ POPESCU și MIRCEA SANDU

 
Gică Popescu
Gică Popescu
FOTO: ziardambovita.ro

Fostul președinte al LPF publică o stenogramă a unei întâlniri dintre Mircea Sandu, Gică Popescu, Anghel Iordănescu, Adalbert Kassai și Dumitru Mihalache în care se punea la cale campania lui Popescu la FRF.

Cinci oameni importanți din fotbalul românesc, pe care îi voi numi grupul “Chinta spartă”, s-au reunit în biroul lui Mircea Sandu, înainte de alegeri. Dezvăluirile sunt uluitoare: cum se folosesc banii din bugetul federației, influențe politice și multe altele. Până la urmă, ca în argoul pocheriștilor,  „Chinta spartă” a avut asul grandat, adică fals! Cu vreo lună înainte de alegerile FRF s-au întâlnit “greii” fotbalului: Mircea Sandu, președintele FRF, Adalbert Kassai, secretar general, Dumitru ”Meche” Mihalache, director general al FRF, Anghel Iordănescu, care acum nu știu ce funcție deține, dar are salariul cel mai mare din toată instituția, Gică Popescu, “candidatul cu șansele cele mai mari” și doi juriști neimportanți, ale căror nume nu le mai pomenesc aici, scrie Dumitru Dragomir, pe blogul său.

Stenograma INCENEDIARĂ, pe blogul lui DUMITRU DRAGOMIR.

Mircea Sandu (către secretară): Hai, dragă, i-ai servit cu cafea?  Mai așteptăm pe cineva? Cheamă-l și pe Gică, vezi că e pe la Bela (Kassai, n.n.). Spuneți-le că nu am prea mult la timp la dispoziție, pentru că mă duc la spa, la Mogoșoaia.

Vin și cei doi, cu zâmbetul pe față și puși pe șotii.

Mircea Sandu: “Trebuia să-l invitați și pe Ilie Dumitrescu!”

Bela Kassai: “Ce treabă are el cu ce discutăm noi aici?”

M.S.: Băi Gică, mi-a spus Bănicioiu că nu mai poate să meargă cu tine prin alte județe, că-l va lua în curând de la sport. Hai să vedem ce am mai făcut. Bela, ai aranjat totul la Brașov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie să-i dăm ceva lovele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
14 -1
Cornel
19 Mar 19:51
Mafiotul de sandu cocaina sa fie arestat si averea confiscata.E un hot comunist si scarba de corupt a fotbalului romanesc.A facut averi doar prin hotii.Sa fie arestat.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?