Stenogramă. Cum şi-au aprobat deputaţii vacanţa. Zgonea: "Vă propun ca Doamne Fereşte"...

 

După ce au avut numeroase şedinţe la care nu au întrunit cvorumul şi au limitat programul săptămânal de activitate în Parlament de la 3 la 2 zile, deputaţii au luat, marți decizia să nu mai vină deloc la muncă în următoarele săptămâni. Senatorii erau deja în vacanță de o săptămână. Vă prezentăm un fragment din stenograma ședinței Biroului Permanent al Camerei în care s-a decis ca deputații să mai vină la serviciu pe 7 iunie, după alegeri.

Valeriu Zgonea: Comitetul liderilor, facem săptămâna viitoare şedinţă sau nu? Hotărâţi-vă, ca să ştim ce facem.

Florin-Costin Pâslaru: Domnule preşedinte, numai facem şedinţă, de acum este campanie electorală.

Domnul Valeriu Ştefan Zgonea: O să fie greu pe urmă cu Biroul permanent. Uitaţi, ce a păţit Senatul astăzi. Senatul este în circumscripţii electorale de o săptămână, ca să ştiţi. A anunţat pe site până pe 6 - 7 iunie. Vă propun ca, doamne fereşte de ceva, următoarea şedinţă a Biroului permanent să fie pe data de 7 iunie. Aceasta înseamnă că 7 iunie este zi de luni.

Liderii grupurilor parlamentare, membrii Biroului permanent vreau să fiţi un pic atenţi: 7 iunie este într-o zi de marţi, dar facem zi de luni. Vă rog frumos, până la sfârşitul săptămânii să îmi spuneţi, Comitetul liderilor, ce facem cu „Ora primului-ministru” şi cine solicită dezbatere la „Ora primului-ministru”, da? Aşa este regulamentul.

Deci, până pe 7 iunie – activitate în circumscripţiile electorale, da? Astăzi este ultima zi de şedinţă – activitate în comisiile permanente, da? Bun. Şi de atunci, de pe 25 mai – activitate în circumscripţiile electorale, cum scrie în Regulamentul Camerei Deputaţilor şi în Statutul nostru.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?