Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Sala, în picioare

 
Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu
Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu
Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu

Ştefan Bănică jr. a susţinut, la Bucureşti, tradiţionalul spectacol dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie. În timpul show-ului, artistul a rostit următoarele cuvinte: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani", conform jurnalistului realitatea.net prezent în sală.Stefan Banica jr. (51 de ani) a oferit un spectacol senzaţional la Circul Metropolitan din Bucureşti, prin care a sărbătorit femeia, pentru al nouălea an consecutiv.

În timpul show-ului, îndrăgitul artist a transmis un mesaj care a precedat melodia "Vorbe în vânt". 

"Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani", a spus Ştefan Bănică jr, pe un ton calm, dar ferm şi apăsat.

În acel moment, cei peste 2.000 de oameni aflaţi în sală s-au ridicat şi l-au aplaudat indelung.

Citește și: Ştefan Bănică jr, interviu-eveniment pentru realitatea.net

Stefan Banica jr este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Craciun (17 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (care se desfasoara pentru al 9-lea an consecutiv).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?