Ștefan Bănică jr. a primit o "palmă" după noul atac la PSD: "Când era Băsescu..."

 
Stefan Banica, la concertul din 7 martie. Foto: Cristian Otopeanu
Stefan Banica, la concertul din 7 martie. Foto: Cristian Otopeanu

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, a avut o replică pentru Ștefan Bănică, după ce artistul a repetat ceea ce a spus și la concertul susținut pe 7 martie, anume că "aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani". Realitatea.net a fost prima instituție media care a remarcat spusele lui Ștefan Bănică de la concertul din 7 martie."Sub Băsescu, timp de ZECE ani, Bănică Jr. s-a luptat doar cu VETA, care i-a stricat CHIUVETA. Acum, brusc, e un mare luptător, puternic implicat politic și social...", a scris Pleșoianu pe Facebook.

Totul a plecat de la faptul că Ştefan Bănică Jr. a răbufnit împotriva guvernanţilor, într-un interviu pentru paginademedia.ro. "Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit, și e valabil și acum”, a afirmat Bănică.

Pe 7 martie, la concertul susținut la Circul Metropolitan din București, Ştefan Bănică jr. a rostit, practic, aceleași cuvinte: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani".

În acel moment, toată sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat. Practic, aproape 5.000 de oameni au aplaudat, îndelung, cuvintele artistului în vârstă de 51 de ani.

Realitatea.net a fost prima instituție media care a remarcat spusele lui Ștefan Bănică de la concertul din 7 martie. 

VEZI AICI DETALII!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
serban
17 May 06:53
Pararafrazandu-l pe seful Daddy "Esti un nimic Plesoiene"
Răspunde
0 0
mihaitza
16 May 17:02
Ori nu-i duce ori n-au argumente dar mereu psd-istii nu-s apti sa combata IDEEA ci o iau pe aratura! Care-i legatura intre critica lui Banica si...Veta cu chiuveta??? Neputinta lor nu se rezuma doar la agramatism cronic generalizat...
Răspunde
0 0
Toni Ionescu
16 May 16:49
CINE ESTI MAI PLESOIANU SI CU CE TE OCUPI CA SA TRAIESTI ASA BINE?
TOT EU I-TI RASPUND ESTI UN NIMIC SI NU TE OCUPI CU NIMIC.
Răspunde
0 0
Toni Ionescu
16 May 16:48
CINE ESTI MAI pLESOIANU SI CU CE TE OCUPI CA SA TRAIESTI ASA BINE?
TOT EU I-TI RASPUND ESTI UN NIMIC SI NU TE OCUPI CU NIMIC.
Răspunde
0 0
Andrei
16 May 13:56
Un ziarist poreclit ( a primit o palmă ) și un politician de 2 lei
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?