Steaua e disperată. Şi-a găsit "casă", dar e prea departe

 

Steaua e nevoită să îşi caute o "casă" nouă până când Arena Naţională va primi avizul ISU. O variantă ar putea fi reprezentată de Severin, acolo unde campioana e aşteptată cu braţele deschise.

Problemele de la cel mai mare stadion al ţării i-au forţat pe conducătorii campioanei să găsească alte variante pentru partidele de pe teren propriu. Cu Botoaşaniul, Steaua a "tras" la Cluj, însă arena CFR-ului nu poate fi o soluţie pe termen lung. "I-am ajutat, dar mai mult de un meci-două nu rezistă gazonul", a recunoscut preşedintele trupei din Gruia, Iuliu Mureşan.

Severin ar fi o altă variantă pentru campioană, dar şi pentru alte formaţii din Liga 1 care se confruntă cu probleme similare, a anunţat preşedintele de la Pandurii, Narcis Răducan. 

"La Severin avem autorizaţie. Noi organizăm o finală de Liga Europa şi după o perioadă aflăm că eram cu toţii în pericol, cei care eram în tribună. M-aş bucura dacă am fi mai echilibraţi.

Noi suntem învăţaţi să împărţim cu fraţii noştri, dacă va fi cazul, aşa cum s-a întâmplat cu Steaua, care trebuia să găsească un teren în câteva ore, vom răspunde afirmativ.

Aşa e frumos să ne ajutăm. Şi nu e vorba doar de Steaua, ca să nu se interpreteze. Sigur că e un disconfort, dar trebuie să fim altruişti şi pentru o perioadă scurtă trebuie să ne ajutăm", a spus Narcis Răducan conform Mediafax.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?