STEAUA-CHELSEA 1-0, LIVE pe realitatea.net. Hai Steaua! VIDEO GOL RUSESCU

Trafic restricţionat
Trafic restricţionat / FOTO: Agerpres.ro

STEAUA-CHELSEA. Steaua întâlneşte joi seara campioana Europei, Chelsea, în optimile Europa League. Pentru microbişti e un motiv de bucurie. Şoferii, în schimb, s-ar putea să nu fie prea fericiţi, pentru că asta înseamnă restricţii în trafic în zona din jurul Arenei Naţionale.

STEAUA-CHELSEA LIVE UPDATE. Hai Steaua!

Min. 91 - Corner pentru Steaua! Suporterii ovaţionează lovitura de colţ pentru că Steaua e extrem de aproape de victorie!

Min. 87 - Latovlevici şutează de la 20 de metri lateral stânga, balonul însă nu îi pune probleme lui Cech.

Min. 84 - Lovitură liberă pentru Chelsea. David Luiz şutează, dar nu reuşeşte să cadreze şutul.

Min. 82 - Ocazie pentru Chelsea. Marco Marin şutează periculos, Tătăruşanu respinge prompt.

Min. 81 - Reghecampf mai face o schimbare. Îl introduce pe Tatu în locul lui Tănase, care a jucat slab astăzi.

Min. 80 - Râpă îşi încearcă şansa cu un şut de la distanţă, balonul nu îi pune nicio problemă lui Cech.

Min. 75 - Schimbare la Chelsea. Intră Marco Marin în locul lui Hazard, care tocmai a ratat o ocazie.

Min. 74 - Ocazie pentru Chelsea! Hazard şutează de la circa 10 metri, mingea trece peste poartă.

Min. 73 - O combinaţie frumoasă a steliştilor la mijlocul terenului, mingea ajunge la Rusescu, dar, din păcate, atacantul Stelei nu găseşte cea mai bună continuare.

Min. 70 - Torres pierde o nouă minge, un meci foarte slab făcut de atacantul spaniol până acum, spre bucuria noastră.

Min. 64 - Ocazie mare pentru Chelsea! Torres este angajat în apropiere de careul Stelei, are o şansă bună de a marca, dar pasează în spate, crezând că are alături un coechipier. Steaua scapă cu faţa curată!

Min. 61 - Chipciu se descurcă foarte bine pe partea dreaptă, îi pasează lui Tănase, dar numărul 10 al Stelei şutează peste poarta lui Cech de la circa 20 de metri.

Min. 58 - Reghecampf face prima schimbare: Pintilii este schimbat cu Prepeliţă.

Min. 56 - Ocazie pentru Steaua! Tănase are parte de un carambol fericit, şutează din voleu de la 17 metri, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Cech.


Min. 50 - Hazard pătrunde periculos pe partea dreaptă, centrează, dar Tătăruşanu prinde prompt.

Min. 49 - Suporterii Stelei scandează "România", "România"! Este, într-adevăr, nu numai un duel între Steaua şi Chelsea, ci şi între România şi formaţia engleză!

Min. 46 - A început cea de-a doua repriză. Hai Steaua!

Min. 45, Pauză

Min. 44: 1-0, Gol Rusescu din penalty, Video: Dolce Sport


Min. 30 - O combinaţie frumoasă între Tănase şi Chipciu la marginea careului londonezilor, însă Chelsea reuşeşte să intercepteze balonul. 

Min. 23 - Szukala respinge cu capul în corner mingea centrată de Lampard.

Min. 22 - Un nou fault pentru Chelsea. Torres a fost împins de Latovlevici în apropierea careului Stelei.

 Min. 20 - Lovitură liberă pentru Chelsea. David Luiz este faultat de Adi Popa la 35 de metri de poarta Stelei.

Min. 16 - Torres pătrunde periculos pe partea dreaptă, îşi depăşeşte adversarul direct, dar pierde apoi controlul balonului.

Min. 13 - Chelsea are prima ieşire pe contraatac. Hazard este angajat la 30 de metri de poarta Stelei, dar pierde posesia balonului.

 Min. 12 - Suporterii Stelei îşi încurajează frenetic echipa! Steaua combină la mijlocul terenului şi încearcă să găsească drumul către poarta lui Cech.

Min. 6 - Un nou corner pentru Steaua şi primele emoţii pentru Chelsea! Pintilii şutează din careul lui Chelsea, dar mingea trece departe de buturile lui Cech.

Min. 5 - Primul şut spre poartă al partidei! Chipciu şutează de la aproximativ 25 de metri, dar balonul trece pe lângă poarta lui Cech.

Min. 2 - Steaua are prima acţiune. Chipciu primeşte o minge în adâncime, dar este oprit de un fundaş al lui Chelsea. Primul corner al partidei.

 Min. 1 - A început partida! Steaua atacă în prima repriză de la stânga la dreapta.

STEAUA-CHELSEA, ECHIPELE DE START:

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Chelsea Londra: Cech - Ivanovici, David Luiz, Terry, Bertrand - Obi Mikel, Lampard - Benayoun, Oscar, Hazard - Fernando Torres. Antrenor: Rafael Benitez.


Aglomeraţie la intrările în Capitală din cauza meciului Steaua-Chelsea, şapte maşini s-au tamponat

Traficul rutier la intrările în Capitală este foarte aglomerat, joi seară, din cauza numărului mare de suporteri care se îndreaptă spre Arena Naţională pentru meciul Steaua-Chelsea, pe A1 înregistrându-se dou tamponări, în care au fost implicate patru, respectiv trei autovehicule, anunţă Infotrafic.

Poliţia recomandă şoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă şi bd. Pierre de Coubertin.

"Poliţia Capitalei a luat decizia de a suplimenta dispozitivul de ordine publică şi siguranţă rutieră instituit cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre cluburile FC Steaua şi Chelsea FC, numărul efectivelor implicate în asigurarea desfăşurării evenimentului sportiv menţionat depăşind, în prezent, cifra de 450 de poliţişti", arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţia Capitalei anunţa miercuri că numărul poliţiştilor mobilizaţi pentru meci este de 370, care vor fi prezenţi în apropierea Arenei Naţionale, dar şi în alte zone, cum sunt Centrul Istoric şi principalele artere ale Bucureştiului.

Ulterior, numărul poliţiştilor a fost suplimentat până la 450, între care şi şapte subofiţeri care vor patrula alături de câinii de serviciu.  

STEAUA CHELSEA. Absenţă de ULTIMĂ ORĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI. Reghecampf, DISTRUS!

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează, în special, prevenirea actelor de violenţă, a înşelăciunilor, furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

Totodată, peste 700 de jandarmi bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, programat joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora 17.00, când se vor deschide porţile de acces.

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pentru această partidă au fost epuizate toate biletele puse în vânzare, iar casele de bilete vor fi închise.

În plus şoferii sunt rugaţi să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun.

Peste 700 de jandarmi bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, programat joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora 17.00, când se vor deschide porţile de acces.

De asemenea, pentru menţinerea ordinii publice în ziua meciului vor fi mobilizaţi peste 370 de poliţişti bucureşteni. Aceştia vor fi prezenţi în apropierea Arenei Naţionale, dar şi în alte zone, cum sunt Centrul Istoric şi principalele artere ale Bucureştiului.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează, în special, prevenirea actelor de violenţă, a înşelăciunilor, furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

 Meciul Steaua - Chelsea, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pentru această partidă au fost epuizate toate biletele puse în vânzare, iar casele de bilete vor fi închise.

Meciul din această seară dintre Steaua şi Chelsea a suscitat un interes uriaş, cel puţin din partea fanilor echipei bucureştene. Totuşi, la casele de pariuri o victorie a Stelei este considerată puţin probabilă.

Curaj şi tupeu - de asta au nevoie fotbaliştii noştri ca să învingă, crede fostul căpitan al naţionalei, Gheorghe Hagi. „În afară de respectul pe care trebuie să-l ai faţă de un nume mare cum este Chelsea, eu zic că trebuie echilibru în teren şi mult tupeu. Trebuie să fii tu, să nu te gândeşti prea mult la adversar. Jucătorii trebuie să creadă în posibilităţile lor, aşa cum au crezut în meciul cu Ajax. Chelsea este o echipă matură, dar încrederea şi curajul obţinute după meciul cu Ajax fac ca această dublă întâlnire să fie deschisă”, a declarat Hagi într-o conferinţă de presă.

El a făcut referire şi la meciul retur, cu Chelsea. „Să vedem ­dacă Steaua este capabilă să joace şi în deplasare la un nivel foarte bun”, a specificat Gheorghe Hagi. Returul cu Chelsea se va desfăşura pe 14 aprilie, la Londra.

Steaua - Chelsea: Bătălia contra bişniţarilor

Meciul a suscitat interes în rândul suporterilor, existând premizele ca această partidă să atingă recordul de spectatori pe Naţional Arena. Din păcate, la asemenea ocazii apar şi specu­lanţii, care încearcă să profite de cererea foarte mare de bilete. Poliţia a demarat încă de zilele trecute ample acţiuni pentru depistarea bişniţarilor.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început de mai mult timp monitorizarea site-urilor de anunţuri, cu ajutorul cărora se tranzacţionează şi bilete la acest meci. Astfel, oamenii legii au aflat de locul de întâlnire între bişniţari şi clienţi, după ce cele două părţi discutau pe Internet. S-a ajuns până acolo încât bişniţarii cereau peste 5.000 de lei pentru un bilet. Şi asta în condiţiile în care preţul nominal al respectivelor bilete era de 1.400 de lei. Au fost confiscate 20 de bilete, dintre care 18 erau tranzac­ţionate pe Internet. Alte 70 de bilete au fost confiscate de Jandarmerie pe 3 martie.

STEAUA-CHELSEA. Suporterii echipei STEAUA de la Peluza Nord au muncit din greu la o coregrafie care să se ridice la nivelul partidei de joi seara cu CHELSEA din EUROPA LEAGUE. Fanii intenţionau să construiască din cartonaşe un craniu, înconjurat de culorile în roşu şi albastru şi însoţit de un mesaj în limba engleză: "Above life or death is Steaua" ("Mai presus de viaţă sau moarte e Steaua"), scrie ProSport. Reprezentantul UEFA a considerat însă că mesajul este mult prea dur şi n-are legătură cu sportul, astfel că a interzis-o.

STEAUA CHELSEA. Laurenţiu Reghecampf a mai spus că un eventual rezultat negativ în turul de pe Arena Naţională nu trebuie să demoralizeze, având în vedere precedentul Ajax.

"Pentru mine este un joc foarte important, o etapă din viaţa noastră. Sper foarte mult să trecem în faza următoare. Nu contează cu cine jucăm, orice echipă este tare în această fază. Într-adevăr, numele CHELSEA impune respect. Ei sunt preocupaţi să îşi asigure şi un loc fruntaş în campionat, dar pe noi, STEAUA, ne interesează doar ce trebuie să facem noi. Aceste meciuri din EUROPA LEAGUE e sunt foarte speciale. Nu trebuie să uităm că există returul, aşa cum s-a întâmplat şi la jocul cu Ajax. Calificarea se va juca la Londra", a spus Reghecampf în confoerinţa de presă oficială de dinaintea meciului STEAUA CHELSEA.

"Sunt mândru că elevii mei au ajuns la acest nivel. Problema terenului nu ar trebui să ne preocupe chiar atât de mult, şi ei vor juca pe aceeaşi suprafaţă. Ar trebuie să ne preocupe mai mult ce am realizat, eu mă simt mândru când stadionul se umple la fiecare meci. Dacă mă gândesc la finală? Am făcut-o încă din calificări, atâta timp cât există o mică şansă este normal. Nu cred că vom avea emoţii, deoarece în lotul nostru sunt mai mulţi jucători cu experienţă internaţională", a mai spus Reghecampf.

STEAUA-CHELSEA se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în prima manşă din optimile de finală ale  EUROPA LEAGUE, LIVE VIDEO TEXT pe REALITATEA.NET. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe "Stamford Bridge" din Londra.

STEAUA - CHELSEA. Rusul Serghei Karasev va arbitra partida Steaua - Chelsea

STEAUA întâlneşte, joi, pe Arena Naţională, formaţia engleză CHELSEA, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale EUROPA LEAGUE. Partida retur este programată la 14 martie, la Londra.

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia, avându-l la centru pe Serghei Karasev, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

Karasev va fi ajutat de asistenţii Anton Averianov şi Nikolai Golubev, de asistenţii suplimentari Maksim Laiuşkin şi Aleksei Nikolaev, arbitru de rezervă fiind desemnat Dmitri Mosiakin.

STEAUA-CHELSEA. Gest IMPRESIONANT făcut de Duckadam

STEAUA-CHELSEA. Helmuth Duckadam, președintele de imagine celor de la STEAUA, a anunțat că îi va face cadou unui fost coleg un bilet la meciul cu CHELSEA.

STEAUA-CHELSEA. Helmuth Duckadam a luat această decizie după ce mai mulți foști fotbaliști importanți din istoria clubului STEAUA s-au plâns de faptul că n-au putut face rost de bilete la meciul de la București cu CHELSEA, programat joi, de la ora 20:00, în manșa I din optimile de finală ale UEFA EUROPA LEAGUE. Gigi Becali, patronul grupării din Ghencea, a dat vina pentru această situație pe Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FC STEAUA.

"Duckadam este vinovat de problema biletelor! Dacă a știut să ceară 15 invitații pentru el, de ce n-a făcut-o și pentru glorii? Dacă e președinte de imagine, să se ocupe de imagine, să ajute gloriile Stelei", a izbucnit Gigi Becali.

În replică, Helmuth Duckadam a anunțat că va dona unui fost jucător al Stelei biletul soției sale, care a renunțat să mai meargă la meciul cu CHELSEA.

"M-a sunat Iovan și mi-a zis că îi pare rău că s-a făcut atâta tam-tam. Eu am crezut că Iovan și Bumbescu, fiind la FRF, vor fi ajutați de federație să-și procure bilete la acest meci. Oricum, soția mea nu mai vine la meci. Un tichet îi era rezervat ei, ar fi fost primul meci la care dorea să meargă pe stadion. Biletul ei va ajunge fie la Iovan, fie la Bumbescu", a declarat Duckadam la GSP TV.

STEAUA CHELSEA. Laurenţiu Reghecampf a anunţat, miercuri după-amiază, că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic, cu mari şanse de a fi titular, nu va putea evolua în meciul STEAUA - CHELSEA.

"Din păcate, vom avea o absenţă. Nikolic nu va putea evolua, problemele sale la genunchi s-au agravat, cel mai probabil va suferi o intervenţie chirurgicală în următoarele zile. În rest, toţi jucătorii sunt valizi", a anunţat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

STEAUA-CHELSEA. Conducerea londonezilor a anuntat, prin vocea directorului executiv Ron Gourlay, ca Chelsea nu este interesata de Europa League. Miza "albastrilor" pentru partea a doua a acestui sezon este clasarea in primele patru pozitii in campionat.

"Pentru noi este vital sa obtinem un loc de calificare in Liga Campionilor. Vom face tot ce este posibili pentru a fi siguri ca le vom obtine. Vrem ca in sezonul urmator sa ne intalnim cu cele mai importante cluburi din Europa. In acest moment ne gandim doar la Liga Campionilor", a spus Gourlay, citat de ziare.com.

Partida dintre Steaua si Chelsea se va disputa joi, de la ora 20:00.

Returul va avea loc peste o saptamana, de la ora 22:05, in Anglia.

STEAUA-CHELSEA. Gabi Iancu ar putea debuta astfel într-un meci oficial la STEAUA chiar în confruntarea cu CHELSEA.

Decizia lui Reghecampf de a-l lăsa pe Paul Pârvulescu în afara lotului pare una cel puţin ciudată, în condiţiile în care Steaua va avea un singur fundaş de meserie pe banca de rezerve, scrie ProSport.

STEAUA a efectuat, miercuri dimineaţă, antrenamentul oficial înainte de disputa cu CHELSEA, iar sub comanda lui Reghecampf s-au aflat cei 18 jucători care vor fi pe foaia de joc.

STEAUA - CHELSEA. Absenţă de ULTIMĂ ORĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI. Reghecampf, DISTRUS!

STEAUA CHELSEA. Laurenţiu Reghecampf a anunţat, miercuri după-amiază, că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic, cu mari şanse de a fi titular, nu va putea evolua în meciul STEAUA - CHELSEA.

"Din păcate, vom avea o absenţă. Nikolic nu va putea evolua, problemele sale la genunchi s-au agravat, cel mai probabil va suferi o intervenţie chirurgicală în următoarele zile. În rest, toţi jucătorii sunt valizi", a anunţat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă

STEAUA CHELSEA. Lotul lui Reghecampf

Portari: Stanca, Tătăruşanu
Fundaşi: Râpă, Gardoş, Szukala, Chiricheş, Latovlevici
Mijlocaşi: Ad. Popa, Pintilii, Chipciu, Bourceanu, Tănase, Filip, Prepeliţă, Iancu
Atacanţi: Nikolic, Rusescu, Tatu

STEAUA-CHELSEA. Conducerea londonezilor a anuntat, prin vocea directorului executiv Ron Gourlay, ca CHELSEA nu este interesata de EUROPA LEAGUE. Miza "albastrilor" pentru partea a doua a acestui sezon este clasarea in primele patru pozitii in campionat.

"Pentru noi este vital sa obtinem un loc de calificare in Liga Campionilor. Vom face tot ce este posibili pentru a fi siguri ca le vom obtine. Vrem ca in sezonul urmator sa ne intalnim cu cele mai importante cluburi din Europa. In acest moment ne gandim doar la Liga Campionilor", a spus Gourlay, citat de ziare.com.

Partida dintre STEAUA si CHELSEA se va disputa joi, de la ora 20:00.

Returul va avea loc peste o saptamana, de la ora 22:05, in Anglia.

STEAUA -CHELSEA: Anunţ pentru fanii lui Chelsea

STEAUA -CHELSEA: Fanii Chelsea care vin azi la Bucureşti sunt avertizaţi de Ministerul Afacerilor Externe de la Londra asupra pericolelor la care se expun. Atenţie la hoţi, taximetrişti şi apa de la chiuvetă! Sunt sfaturile diplomaţiei engleze pentru fanii care vor ajunge in Bucureşti. 

Site-ul oficial al Ministerului de Externe al Marii Britanii publică o listă cu sfaturi pentru suporterii echipei Chelsea care vor face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu Steaua. Pe lângă informaţii de rutină privind accesul pe stadion şi traficul aglomerat din Bucureşti, suporterii sunt atenţionaţi cu privire la hoţii şi escrocii din capitala României.

,,Cea mai frecventă metodă de furt este cea a distragerii atenţiei în timp ce alte persoane, în general copii, încearcă să fure ceasuri şi bijuterii din buzunare sau din jurul gâtului şi de la încheietura mâinii. O altă metodă prin care puteţi fi jefuiţi implică hoţi deghizaţi în poliţişti, se mai arată pe site. Aceştia vă vor arăta o legitimaţie şi vă vor cere la control paşapoartele şi portofelele. Vor număra banii şi vor înapoia doar paşapoartele. La final când veţi primi portofelele veţi constata că aveţi mai puţini bani.''

Nici în camerele de hotel lucrurile de valoare nu sunt la loc sigur, susţin oficialii britanici. Fanii Chelsea sunt puşi în gardă că până şi de acolo le pot dispărea banii, bijuteriile şi cărţile de credit. Guvernul britanic îi mai atenţionează pe fani că urinatul în public este interzis în Bucureşti şi că apa care curge la chiuvetă nu este potabilă. Totodată, oficialii britanici recomandă folosirea taxiurilor care au afişate la vedere numele companiei şi licenţa şi îi sfătuieşte pe suporteri să se intereseze dinainte cât poate costa călătoria. 

STEAUA-CHELSEA. Lovitură GREA primită de Gigi Becali

STEAUA-CHELSEA. Meciul STEAUA-CHELSEA va fi precedat de dineul oficial, care nu va fi onorat de patronii celor două cluburi.

Roman Abramovici, care îşi însoţeşte echipa în mai toate deplasările, va sosi la Bucureşti, în cel mai bun caz, cu doar puţin timp înaintea meciului, refuzând astfel invitaţia lui Gigi Becali de a lua masa împreună. Finanţatorul roş-albaştrilor a decis, astfel, să nu participe nici el la dineu şi să-l delege ca amfitrion pe preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Valeriu Argăseală.

"Joi va avea loc dineul oficial dintre cei de la Steaua şi cei de la Chelsea. Din câte ştiu, va fi la un nivel mai mic. Nu va fi prezent patronul englezilor, Abramovici, dar nici cel al Stelei, Gigi Becali. Eu voi fi prezent precum şi alte câteva persoane din partea clubului. De la oaspeţi, deocamdată, lista nu este definitivată. Ştiţi cum e Abramovici, mai discret, probabil îşi va face apariţia cu câteva ore înaintea meciului", a declarat Helmuth Duckadam pentru Ziarul Ring.

Pe de altă parte, preşedintele de imagine al Stelei a lămurit şi problema biletelor pe care el le-ar fi achiziţionat, în număr de 15, cum s-a speculat în presă.

"Nu am luat nici 15 nici 10 bilete. Am o singură invitaţie pentru două persoane. A vrut să vină şi soţia mea la meci, însă a spus că refuză după tot acest scandal creat aiurea. Le-am făcut rost de bilete lui Iovan și lui Bumbescu", a precizat Duckadam.

STEAUA-CHELSEA. La meciul cu CHELSEASTEAUA va face o singură schimbare în primul "11" față de returul cu Ajax, câștigat cu 2-0 și în urma căruia "roș-albaștrii" s-au calificat în optimile de finală ale EUROPA LEAGUE, la loviturile de departajare. Locul lui Florin Gardoș în centrul apărării, alături de Vlad Chiricheș, va fi luat de Lukasz Szukala, recuperat după fractura de piramidă nazală suferită în pregătiri. Între titulari și-ar putea face loc și Tatu, în cazul în care Râpă nu va putea juca și locul lui va fi luat în flancul drept al apărării de către Alexandru Chipciu. În acest caz, vârful va fi Leandro Tatu.

"Ați ghicit echipa 100%. Singurul semn de întrebare este dacă va fi Chipciu în locul lui Râpă. Aș prefera cu Chipciu, nu cu Chiricheș și vreau să mi se asculte indicația. Sunt 100% sigur că, dacă e Chiricheș pe dreapta, echipa nu obține rezultate. Lași gol în centrul apărării și e gaură", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

"Dacă va coborî Chipciu fundaș dreapta, atunci Rusescu va fi mijlocaș ofensiv, iar în locul lui, ca vârf împins, va juca Tatu", a mai spus finanțatorul Stelei.

Florin Gardoș dispare dintre titulari, în locul lui urmând să intre Lukasz Szukala: "Întrebați-l pe Reghecampf de ce e Szukala în locul lui Gardoș. Joacă mai mult mingi lungi și Szukala dă mai bine cu capul. Nu a vrut nici să poarte mască, a zis că n-are nevoie".

Omul de afaceri a discutat și despre titularizarea lui Mihai Pintilii, un jucător pe care l-a și criticat, în trecut: "Când Dumnezeu îți spune ce să faci, mai faci contra Lui? A dat Pintilii două goluri, cum să nu îl bagi în echipă?".

Iată cum ar putea arăta echipa celor de la STEAUA la meciul cu CHELSEA:

Varianta 1: Tătărușanu - Râpă, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu.

Varianta 2: Tătărușanu - Chipciu, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Tănase - Tatu.

STEAUA-CHELSEA. ECHIPA PROBABILĂ A LUI REGHECAMPF

Reghecampf va trece de la sistemul 4-1-4-1 la un 4-2-3-1, iar locul lui Adi Popa in echipa de start va fi luat de Mihai Pintilii. In atac, titular va fi Stefan Nikolici, care va fi sustinut de Chipciu, Rusescu si Tanase.

STEAUA, echipa probabilă cu CHELSEA: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolic.

STEAUA-CHELSEA se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în prima manşă din optimile de finală ale UEFA EUROPA LEAGUE, în direct la DOLCE SPORTDIGI SPORT şi PRO TV, şi LIVE VIDEO TEXT pe REALITATEA.NET. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe "Stamford Bridge" din Londra.

STEAUA-CHELSEASTEAUA are sanse mari sa dea de o CHELSEA cu mai multe vedete pe banca decat in teren! Iar asta pentru ca londonezii au un meci extrem de important cu Manchester United intre cele 2 partide cu STEAUA.

Astfel, Rafael Benitez ar putea sa lase mari vedete pe banca precum Eden Hazard, Juan Mata, Branislav Ivanovic sau Ashley Cole! In plus, Benitez nu poate conta pe Demba Ba, cel care nu are drept de joc in EUROPA LEAGUE dupa ce a evoluat deja pentru Newcastle.

STEAUA s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

CHELSEA s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a trecut în 16-imile competiţiei de formaţia cehă Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a învins în deplasare cu 1-0 şi a obţinut o remiză acasă, 1-1).

STEAUA-CHELSEA. Măsură RADICALĂ la ARENA NAŢIONALĂ

STEAUA-CHELSEA. Gazonul a fost marea problemă a Stadionului Naţional încă de la inaugurare, suprafaţa actuală fiind cea de-a cincea. Absenţa ierbii de pe porţiuni din ce în ce mai mari ale terenului reprezenta marele defect al unui stadion, altfel impecabil. De această problemă s-au lovit oficialii Stelei şi la meciul cu Ajax, când s-a apelat la o soluţie de avarie: mai multe brazde au fost schimbate, iar în unele zone iarba a fost vopsită.

De această dată, oficialii clubului, în frunte cu Gigi Becali, au vrut să "taie răul din rădăcină" şi au comandat 400 de metri pătraţi de iarbă, care au sosit la Bucureşti sub formă de role şi care au fost montaţi în faţa porţilor şi pe lateral, dintr-un cap în altul. Întreaga operaţiune a costat aproximativ 50.000 de euro, firma aleasă fiind una din România. Aceasta, de altfel, a garantat că gazonul se va prinde într-un timp extrem de scurt, astfel că la meciul de joi suprafaţa ar trebui să fie una foarte bună.

Având o capacitate de 55.000 de locuri, Arena Naţională a fost inaugurată la 6 septembrie 2011. La prima partidă, România - Franţa, disputată în preliminariile Euro-2012, peluza de pe Arena Naţională, montată de firma Gama Verde a lui Adrian Oprişan, a cedat sub crampoanele fotbaliştilor, numeroase bucăţi de gazon desprinzându-se pe toată suprafaţa acesteia. După acest meci, constructorul arenei şi-a asumat înlocuirea gazonului şi a optat ca lucrarea să fie făcută de firma olandeză Hendriks-Graszoden.

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit apoi pentru finala Ligii Europa din 9 mai. Municipalitatea preciza atunci că stadionul trebuie să respecte cerinţele care se impun pentru buna organizare şi desfăşurare a finalei Ligii Europa. Noul gazon a costat Municipalitatea aproximativ 4 milioane de lei. Lucrările de montare au fost realizate de societatea STRI, partenerul oficial al FIFA şi UEFA.

Ultima oară, covorul de pe cel mai mare stadion al ţării a fost înlocuit în septembrie 2012, înainte de meciul cu Andorra, însă ritmul de meciuri, calitatea proastă a gazonului şi, probabil, lipsa de profesionalism a celor care se ocupă de mentenanţa suprafeţei de joc - se pare că aceasta nu a fost protejată corespunzător pe perioada iernii - şi-au spus cuvântul.

STEAUA CHELSEA COTELE LA PARIURI

Casele de pariuri au oferte variate pentru cei care sunt interesaţi să parieze pe meciul dintre STEAUA şi CHELSEA. Potrivit bookmakerilor, londonezii au cele mai mici cote pentru o victorie pe Arena Naţională.

Majoritatea caselor de pariuri mizează pe un scor de 1-1 în partida tur dintre STEAUA şi CHELSEA. Astfel, cei care ar paria pe acest scor, ar câştiga de 6,5 ori suma pariată. Pe de altă parte, o victorie a celor de la STEAUA cu 1-0 în faţa lui CHELSEA are o cotă de 10. Tot o cotă de zece vor primi şi cei care pariază pe un rezultat nul în partida de pe Arena Naţională.

Alte cote stabilit de Stanley Bet pentru meciul STEAUA-CHELSEA:

STEAUA marchează 1.44
STEAUA nu marchează 2.60
STEAUA înscrie prima 2.26
STEAUA câştigă prima repriză 4.20
Victorie STEAUA cu 2-0 cotă 20
Victorie CHELSEA cu 2-0 cotă 9

STEAUA CHELSEA LIVE Avertismentul lui Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se aşteaptă la incidente în Centrul Vechi al Capitalei înainte şi după meciul STEAUA - CHELSEA din optimile de finală ale EUROPA LEAGUE deoarece suporterii englezi "nu au limită la bere".

STEAUA-CHELSEA LIVE. "Poate în Centrul Vechi să fie ceva incidente pentru că suporterii englezi nu au limită la bere. Şi beţia din bere e cea mai spurcată, aşa am înţeles, eu pe pielea mea nu am încercat. Dar în Centrul Vechi o să fie poliţie multă. Dacă vin 1.200 e bine, că ne mai fac şi nouă vânzare", a declarat, marţi, Dumitru Dragomir.

În ceea ce priveşte şansele echipei STEAUA în partida cu CHELSEA, oficialul LPF nu este optimist. El speră ca în cazul în care Steaua nu se califică măcar să nu se facă de râs.

"Este un joc foarte important pentru fotbalul românesc, nu numai pentru Steaua. Eu sunt mai puţin optimist, dar am mare încredere în Steaua. A făcut cinste fotbalului românesc şi sper într-un rezultat favorabil. Dacă nu ne calificăm, măcar să nu ne facem de râs. Şi nu ne facem, pentru la acest nivel e greu, joci cu cea mai bună echipă a Europei", a explicat preşedintele Ligii.

Deşi este sceptic, Dumitru Dragomir îi laudă pe jucătorii stelişti spunând că "Tănase e mai tehnic decât Lampard", iar Gardoş şi Chiricheş sunt peste cei trei fundaşi ai echipei Barcelona.

"Tănase e mai tehnic decât Lampard. Dacă şi Tănase era născut în Anglia atunci era de aceeaşi valoare financiară ca Lampard. Aşa cum şi Gardoş şi Chiricheş se năşteau în Anglia erau acum la nişte preţuri de nici nu ne imaginăm. Eu am mai spus că ambii fundaşii centrali ai Stelei sunt peste cei trei ai Barcelonei. Păi Barcelona ar fi ca o mănuşă pentru Chiricheş. Pentru că e un jucător care ştie cu mingea. Păi ce, Pique e mai bun decât Chiricheş?", a adăugat Dragomir.

 

Steaua - Chelsea: Sute de poliţişti vor apăra Capitala

Pentru menţinerea ordinii publice în jurul Naţional Arena vor fi dispuşi în dispozitiv 370 de poliţişti. Oamenii legii vor fi prezenţi, în număr semnificativ, şi în alte zone ale Capitalei, precum Centrul Istoric, ştiin­du-se apetitul semnificativ al englezilor pentru bere. Din acest punct de vedere, terasele din centrul oraşului vor fi cu siguranţă un magnet pentru vizitatorii englezi. Echipa Chelsea Londra a ajuns miercuri în Bucureşti, pe Aeroportul „Henri Coandă”. Jucătorii au plecat imediat, fără să dea declaraţii, spre hotelul unde vor fi cazaţi pe durata şederii lor în capitala României.

Moralul jucătorilor români pare la fel de bun ca la partida cu Ajax. La rândul ei, echipa Steaua a continuat ieri antrenamentele. La şedinţa de pregătire, Lauren­ţiu Reghecampf a avut, potrivit Mediafax, următorii 18 jucători sub comandă: Ciprian Tătăru­şanu, Răzvan Stanca (portari); Cornel Râpă, Lukasz Szukala, Vlad Chiricheş, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici (fundaşi); Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Andrei Pre­pe­liţă, Gabriel Iancu, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Adrian Popa, Raul Rusescu, Leandro Tatu, Stefan Nikolici (atacanţi).

Steaua - Chelsea: Steaua, şanse infime la casele de pariuri

O eventuală calificare a Stelei în faţa lui Chelsea este cotată cu 5/1, ceea ce înseamnă că pariind 100 de lei, aţi putea câştiga 500 dacă roş-albaştrii reuşesc o mare surpriză.

Cota Stelei nu era prea bună nici înaintea dublei cu Ajax, dar Steaua s-a calificat. Cota de 5/1 este pe undeva exagerată deoarece Chelsea nu pare interesată de Liga Europa, iar antrenorul Benitez şi-ar putea menaja o parte dintre titulari. Mai ales că în campionat, londonezii ocupă poziţia a patra, ultima care duce anul viitor în Liga Campionilor. Iar duminică Chelsea are o partidă tare la Fulham. Pentru mâine o victorie a Stelei are cotă de 4/1, un egal 3,4/1, favorită la victorie fiind Chelsea cu 1,8/1.

Steaua are o cotă de 1,44/1 că nu pierde, iar la varianta ambele echipe înscriu cota este de 1,85/1. Pariorii cred că mai degrabă se va înscrie puţin la Bucureşti iar cota pentru un gol al Stelei este de 1,5/1.

Absolut surprinzător, cea mai bună cotă pentru un gol marcat de Steaua o are Mihai Costea, care e puţin probabil să fie titular, cu 3,5/1, urmat de Tau 4,5/1 şi Tănase cu 6,5/1.

 

 

STEAUA-CHELSEA. Gabi Iancu ar putea debuta astfel într-un meci oficial la STEAUA chiar în confruntarea cu CHELSEA.

Decizia lui Reghecampf de a-l lăsa pe Paul Pârvulescu în afara lotului pare una cel puţin ciudată, în condiţiile în care Steaua va avea un singur fundaş de meserie pe banca de rezerve, scrie ProSport.

STEAUA a efectuat, miercuri dimineaţă, antrenamentul oficial înainte de disputa cu CHELSEA, iar sub comanda lui Reghecampf s-au aflat cei 18 jucători care vor fi pe foaia de joc.

STEAUA-CHELSEA. Decizie DURĂ împotriva STELEI luată de UEFA

STEAUA-CHELSEA. Partida dintre STEAUA şi CHELSEA, cea mai importantă a roş-albaştrilor din ultimii ani, se va juca fără o coregrafie pe măsură. Decizia a fost luată de reprezentantul UEFA, care i-a transmis firmei de pază că mesajul pregătit de fanii stelişti este prea dur.

STEAUA-CHELSEA. Suporterii echipei STEAUA de la Peluza Nord au muncit din greu la o coregrafie care să se ridice la nivelul partidei de joi seara cu CHELSEA din EUROPA LEAGUE. Fanii intenţionau să construiască din cartonaşe un craniu, înconjurat de culorile în roşu şi albastru şi însoţit de un mesaj în limba engleză: "Above life or death is Steaua" ("Mai presus de viaţă sau moarte e Steaua"). Reprezentantul UEFA a considerat însă că mesajul este mult prea dur şi n-are legătură cu sportul, astfel că a interzis-o.

STEAUA CHELSEA. Absenţă de ULTIMĂ ORĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI. Reghecampf, DISTRUS!

STEAUA - CHELSEA. Poliţiştii au confiscat 20 de bilete la meciul Steaua-Chelsea scoase la vânzare cu suprapreţ de către bişniţari, dintre care 18 au fost retrase, după ce au fost monitorizate site-urile de anunţuri unde erau stabilite online ora şi locul de întâlnire, au spus miercuri oficiali din Poliţia Capitalei.

STEAUA - CHELSEA. Potrivit surselor citate, în cadrul planului de măsuri pentru asigurarea ordinii publice la meciul dintre echipele STEAUA şi CHELSEA, care se va disputa joi, pe Arena Naţională, au fost incluse şi acţiuni pentru combaterea bişniţei cu bilete.

Ofiţerii Serviviului de Investigarea Fraudelor au monitorizat site-urile de anunţuri, unde au găsit postate oferte pentru vânzarea de bilete la suprapreţ.

Poliţiştii au urmărit inclusiv discuţiile dintre bişniţari şi clienţi, în condiţiile în care aceştia stabileau ora şi locul de întâlnire direct pe internet. Conform anchetatorilor, bişnişarii preferau să vândă biletele fie în faţa Arenei Naţionale, fie la gurile de metrou din zonele în care locuiesc.

"Poliţiştii bucureşteni au depistat patru persoane care ofereau spre vânzare, la suprapreţ, 20 de bilete ce permiteau accesul în Arena Naţională, cu ocazia acestui eveniment. Cele patru persoane solicitau pentru biletele puse la vânzare suma de 5.510 de lei, în contextul în care valoarea nominală însumată a acestora era de 1.400 lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Dintre cele 20 de bilete confiscate, 18 erau puse în vânzare pe internet, au precizat anchetatorii.

Biletele ridicate au fost predate organizatorilor evenimentului, iar cele patru persoane au fost amendate cu 5.000 de lei.

Pentru menţinerea ordinii publice în ziua meciului vor fi mobilizaţi peste 370 de poliţişti bucureşteni. Aceştia vor fi prezenţi în apropierea Arenei Naţionale, dar şi în alte zone, cum sunt Centrul Istoric şi principalele artere ale Bucureştiului.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează, în special, prevenirea actelor de violenţă, a înşelăciunilor, furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

Şi Jandarmeria Capitalei a anunţat că, în urma unor acţiuni care au avut loc în 2 şi 3 martie, a confiscat 70 de bilete pentru partida STEAUA - CHELSEA care erau oferite la vânzare cu suprapreţ. Cele 70 de bilete confiscate au fost predate organizatorului meciului, a precizat Jandarmeria Capitalei într-un comunicat de presă.

Potrivit prevederilor legale, cumpărarea pentru revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 de lei la 3.000 de lei.

Echipa Steaua întâlneşte joi 7 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

STEAUA-CHELSEA. Rafel Benitez a format un lot de 19 jucători pentru meciul cu Steaua, din optimile de finală ale EUROPA LEAGUE. Tânărul Nathan Ake, care a debutat la CHELSEA în meciul cu Middlesbrough, din Cupa Angliei, a rămas şi el la Londra. Nici Oriol Romeu nu face parte din lot, fiind accidentat de mai mult timp.

Astfel, Benitez ar putea folosi joi următoarea echipă: Cech - Azpilicueta, Ivanovic, David Luiz, Bertrand - Obi Mikel, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - Torres.

Delegaţia echipei CHELSEA a sosit, miercuri, în jurul orei 15.15, la Bucureşti, cu un avion al companiei British Airways, pentru meciul cu STEAUA, din prima manşă a optimilor de finală ale EUROPA LEAGUE.

CHELSEA a efectuat antrenamentul oficial miercuri, la ora 19:30, după ce Benitez a sussţinut conferinţa de presă oficială a grupării engleze. Antrenamentul a fost spionat de Mihai Stoica, managerul general al celor de la STEAUA.

STEAUA CHELSEA. Lotul lui Reghecampf

Portari: Stanca, Tătăruşanu
Fundaşi: Râpă, Gardoş, Szukala, Chiricheş, Latovlevici
Mijlocaşi: Ad. Popa, Pintilii, Chipciu, Bourceanu, Tănase, Filip, Prepeliţă, Iancu
Atacanţi: Nikolic, Rusescu, Tatu

STEAUA CHELSEA. Declaraţie IMPRESIONANTĂ a lui Reghecampf înainte de MARELE MECI

 STEAUA CHELSEA. Laurenţiu Reghecampf a anunţat, miercuri după-amiază, că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic, cu mari şanse de a fi titular, nu va putea evolua în meciul STEAUA - CHELSEA.

"Din păcate, vom avea o absenţă. Nikolic nu va putea evolua, problemele sale la genunchi s-au agravat, cel mai probabil va suferi o intervenţie chirurgicală în următoarele zile. În rest, toţi jucătorii sunt valizi", a anunţat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

STEAUA-CHELSEA. Lovitură GREA primită de Gigi Becali

STEAUA-CHELSEA. Conducerea londonezilor a anuntat, prin vocea directorului executiv Ron Gourlay, ca CHELSEA nu este interesata de EUROPA LEAGUE. Miza "albastrilor" pentru partea a doua a acestui sezon este clasarea in primele patru pozitii in campionat.

"Pentru noi este vital sa obtinem un loc de calificare in Liga Campionilor. Vom face tot ce este posibili pentru a fi siguri ca le vom obtine. Vrem ca in sezonul urmator sa ne intalnim cu cele mai importante cluburi din Europa. In acest moment ne gandim doar la Liga Campionilor", a spus Gourlay, citat de ziare.com.

Partida dintre STEAUA si CHELSEA se va disputa joi, de la ora 20:00.

Returul va avea loc peste o saptamana, de la ora 22:05, in Anglia.

STEAUA -CHELSEA: Anunţ pentru fanii lui Chelsea

STEAUA -CHELSEA: Fanii Chelsea care vin azi la Bucureşti sunt avertizaţi de Ministerul Afacerilor Externe de la Londra asupra pericolelor la care se expun. Atenţie la hoţi, taximetrişti şi apa de la chiuvetă! Sunt sfaturile diplomaţiei engleze pentru fanii care vor ajunge in Bucureşti. 

Site-ul oficial al Ministerului de Externe al Marii Britanii publică o listă cu sfaturi pentru suporterii echipei Chelsea care vor face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu Steaua. Pe lângă informaţii de rutină privind accesul pe stadion şi traficul aglomerat din Bucureşti, suporterii sunt atenţionaţi cu privire la hoţii şi escrocii din capitala României.

,,Cea mai frecventă metodă de furt este cea a distragerii atenţiei în timp ce alte persoane, în general copii, încearcă să fure ceasuri şi bijuterii din buzunare sau din jurul gâtului şi de la încheietura mâinii. O altă metodă prin care puteţi fi jefuiţi implică hoţi deghizaţi în poliţişti, se mai arată pe site. Aceştia vă vor arăta o legitimaţie şi vă vor cere la control paşapoartele şi portofelele. Vor număra banii şi vor înapoia doar paşapoartele. La final când veţi primi portofelele veţi constata că aveţi mai puţini bani.''

Nici în camerele de hotel lucrurile de valoare nu sunt la loc sigur, susţin oficialii britanici. Fanii Chelsea sunt puşi în gardă că până şi de acolo le pot dispărea banii, bijuteriile şi cărţile de credit. Guvernul britanic îi mai atenţionează pe fani că urinatul în public este interzis în Bucureşti şi că apa care curge la chiuvetă nu este potabilă. Totodată, oficialii britanici recomandă folosirea taxiurilor care au afişate la vedere numele companiei şi licenţa şi îi sfătuieşte pe suporteri să se intereseze dinainte cât poate costa călătoria. 

STEAUA-CHELSEA. Gest IMPRESIONANT făcut de Duckadam

 

STEAUA-CHELSEA. Contre DURE între Reghecampf şi Gigi Becali. MIZA: PRIMUL "11"

 

STEAUA-CHELSEA. Lovitură GREA primită de Gigi Becali

STEAUA-CHELSEA. Meciul STEAUA-CHELSEA va fi precedat de dineul oficial, care nu va fi onorat de patronii celor două cluburi.

Roman Abramovici, care îşi însoţeşte echipa în mai toate deplasările, va sosi la Bucureşti, în cel mai bun caz, cu doar puţin timp înaintea meciului, refuzând astfel invitaţia lui Gigi Becali de a lua masa împreună. Finanţatorul roş-albaştrilor a decis, astfel, să nu participe nici el la dineu şi să-l delege ca amfitrion pe preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Valeriu Argăseală.

"Joi va avea loc dineul oficial dintre cei de la Steaua şi cei de la Chelsea. Din câte ştiu, va fi la un nivel mai mic. Nu va fi prezent patronul englezilor, Abramovici, dar nici cel al Stelei, Gigi Becali. Eu voi fi prezent precum şi alte câteva persoane din partea clubului. De la oaspeţi, deocamdată, lista nu este definitivată. Ştiţi cum e Abramovici, mai discret, probabil îşi va face apariţia cu câteva ore înaintea meciului", a declarat Helmuth Duckadam pentru Ziarul Ring.

Pe de altă parte, preşedintele de imagine al Stelei a lămurit şi problema biletelor pe care el le-ar fi achiziţionat, în număr de 15, cum s-a speculat în presă.

"Nu am luat nici 15 nici 10 bilete. Am o singură invitaţie pentru două persoane. A vrut să vină şi soţia mea la meci, însă a spus că refuză după tot acest scandal creat aiurea. Le-am făcut rost de bilete lui Iovan și lui Bumbescu", a precizat Duckadam.

STEAUA-CHELSEA. La meciul cu CHELSEASTEAUA va face o singură schimbare în primul "11" față de returul cu Ajax, câștigat cu 2-0 și în urma căruia "roș-albaștrii" s-au calificat în optimile de finală ale EUROPA LEAGUE, la loviturile de departajare. Locul lui Florin Gardoș în centrul apărării, alături de Vlad Chiricheș, va fi luat de Lukasz Szukala, recuperat după fractura de piramidă nazală suferită în pregătiri. Între titulari și-ar putea face loc și Tatu, în cazul în care Râpă nu va putea juca și locul lui va fi luat în flancul drept al apărării de către Alexandru Chipciu. În acest caz, vârful va fi Leandro Tatu.

STEAUA-CHELSEA. Avertisment TERIBIL al lui Dumitru Dragomir

"Ați ghicit echipa 100%. Singurul semn de întrebare este dacă va fi Chipciu în locul lui Râpă. Aș prefera cu Chipciu, nu cu Chiricheș și vreau să mi se asculte indicația. Sunt 100% sigur că, dacă e Chiricheș pe dreapta, echipa nu obține rezultate. Lași gol în centrul apărării și e gaură", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

"Dacă va coborî Chipciu fundaș dreapta, atunci Rusescu va fi mijlocaș ofensiv, iar în locul lui, ca vârf împins, va juca Tatu", a mai spus finanțatorul Stelei.

Florin Gardoș dispare dintre titulari, în locul lui urmând să intre Lukasz Szukala: "Întrebați-l pe Reghecampf de ce e Szukala în locul lui Gardoș. Joacă mai mult mingi lungi și Szukala dă mai bine cu capul. Nu a vrut nici să poarte mască, a zis că n-are nevoie".

Omul de afaceri a discutat și despre titularizarea lui Mihai Pintilii, un jucător pe care l-a și criticat, în trecut: "Când Dumnezeu îți spune ce să faci, mai faci contra Lui? A dat Pintilii două goluri, cum să nu îl bagi în echipă?".

Iată cum ar putea arăta echipa celor de la STEAUA la meciul cu CHELSEA:

Varianta 1: Tătărușanu - Râpă, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu.

Varianta 2: Tătărușanu - Chipciu, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Tănase - Tatu.

STEAUA-CHELSEA. Gafă INCREDIBILĂ a oficialilor ROŞ-ALBAŞTRI

 

STEAUA - CHELSEA. Rusul Serghei Karasev va arbitra partida Steaua - Chelsea

STEAUA întâlneşte, joi, pe Arena Naţională, formaţia engleză CHELSEA, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale EUROPA LEAGUE. Partida retur este programată la 14 martie, la Londra.

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia, avându-l la centru pe Serghei Karasev, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

Karasev va fi ajutat de asistenţii Anton Averianov şi Nikolai Golubev, de asistenţii suplimentari Maksim Laiuşkin şi Aleksei Nikolaev, arbitru de rezervă fiind desemnat Dmitri Mosiakin.

Măsură FĂRĂ PRECEDENT înainte de STEAUA-CHELSEA

 

STEAUA-CHELSEA. Gest IMPRESIONANT făcut de Duckadam

STEAUA-CHELSEA. Helmuth Duckadam, președintele de imagine celor de la STEAUA, a anunțat că îi va face cadou unui fost coleg un bilet la meciul cu CHELSEA.

STEAUA-CHELSEA. Helmuth Duckadam a luat această decizie după ce mai mulți foști fotbaliști importanți din istoria clubului STEAUA s-au plâns de faptul că n-au putut face rost de bilete la meciul de la București cu CHELSEA, programat joi, de la ora 20:00, în manșa I din optimile de finală ale UEFA EUROPA LEAGUE. Gigi Becali, patronul grupării din Ghencea, a dat vina pentru această situație pe Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FC STEAUA.

"Duckadam este vinovat de problema biletelor! Dacă a știut să ceară 15 invitații pentru el, de ce n-a făcut-o și pentru glorii? Dacă e președinte de imagine, să se ocupe de imagine, să ajute gloriile Stelei", a izbucnit Gigi Becali.

În replică, Helmuth Duckadam a anunțat că va dona unui fost jucător al Stelei biletul soției sale, care a renunțat să mai meargă la meciul cu CHELSEA.

"M-a sunat Iovan și mi-a zis că îi pare rău că s-a făcut atâta tam-tam. Eu am crezut că Iovan și Bumbescu, fiind la FRF, vor fi ajutați de federație să-și procure bilete la acest meci. Oricum, soția mea nu mai vine la meci. Un tichet îi era rezervat ei, ar fi fost primul meci la care dorea să meargă pe stadion. Biletul ei va ajunge fie la Iovan, fie la Bumbescu", a declarat Duckadam la GSP TV.

STEAUA-CHELSEA. Decizie REVOLTĂTOARE la Londra pentru MECIUL-RETUR

 

STEAUA-CHELSEA. ECHIPA PROBABILĂ A LUI REGHECAMPF

Reghecampf va trece de la sistemul 4-1-4-1 la un 4-2-3-1, iar locul lui Adi Popa in echipa de start va fi luat de Mihai Pintilii. In atac, titular va fi Stefan Nikolici, care va fi sustinut de Chipciu, Rusescu si Tanase.

STEAUA, echipa probabilă cu CHELSEA: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolic.

STEAUA-CHELSEA se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în prima manşă din optimile de finală ale UEFA EUROPA LEAGUE, în direct la DOLCE SPORTDIGI SPORT şi PRO TV, şi LIVE VIDEO TEXT pe REALITATEA.NET. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe "Stamford Bridge" din Londra.

STEAUA-CHELSEASTEAUA are sanse mari sa dea de o CHELSEA cu mai multe vedete pe banca decat in teren! Iar asta pentru ca londonezii au un meci extrem de important cu Manchester United intre cele 2 partide cu STEAUA.

Astfel, Rafael Benitez ar putea sa lase mari vedete pe banca precum Eden Hazard, Juan Mata, Branislav Ivanovic sau Ashley Cole! In plus, Benitez nu poate conta pe Demba Ba, cel care nu are drept de joc in EUROPA LEAGUE dupa ce a evoluat deja pentru Newcastle.

STEAUA-CHELSEA. Bişniţarii, prinşi ÎN FLAGRANT de JANDARMI. Reacţie FABULOASĂ a lui Gigi Becali

STEAUA s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

CHELSEA s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a trecut în 16-imile competiţiei de formaţia cehă Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a învins în deplasare cu 1-0 şi a obţinut o remiză acasă, 1-1).

Gigi Becali, REPLICĂ MIZERABILĂ pentru FOSTELE GLORII

 

STEAUA-CHELSEA. Măsură RADICALĂ la ARENA NAŢIONALĂ

STEAUA-CHELSEA. Gazonul a fost marea problemă a Stadionului Naţional încă de la inaugurare, suprafaţa actuală fiind cea de-a cincea. Absenţa ierbii de pe porţiuni din ce în ce mai mari ale terenului reprezenta marele defect al unui stadion, altfel impecabil. De această problemă s-au lovit oficialii Stelei şi la meciul cu Ajax, când s-a apelat la o soluţie de avarie: mai multe brazde au fost schimbate, iar în unele zone iarba a fost vopsită.

De această dată, oficialii clubului, în frunte cu Gigi Becali, au vrut să "taie răul din rădăcină" şi au comandat 400 de metri pătraţi de iarbă, care au sosit la Bucureşti sub formă de role şi care au fost montaţi în faţa porţilor şi pe lateral, dintr-un cap în altul. Întreaga operaţiune a costat aproximativ 50.000 de euro, firma aleasă fiind una din România. Aceasta, de altfel, a garantat că gazonul se va prinde într-un timp extrem de scurt, astfel că la meciul de joi suprafaţa ar trebui să fie una foarte bună.

STEAUA -CHELSEA: Fanii englezi sunt sfătuiţi să se ferească de "Maradona"


Având o capacitate de 55.000 de locuri, Arena Naţională a fost inaugurată la 6 septembrie 2011. La prima partidă, România - Franţa, disputată în preliminariile Euro-2012, peluza de pe Arena Naţională, montată de firma Gama Verde a lui Adrian Oprişan, a cedat sub crampoanele fotbaliştilor, numeroase bucăţi de gazon desprinzându-se pe toată suprafaţa acesteia. După acest meci, constructorul arenei şi-a asumat înlocuirea gazonului şi a optat ca lucrarea să fie făcută de firma olandeză Hendriks-Graszoden.

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit apoi pentru finala Ligii Europa din 9 mai. Municipalitatea preciza atunci că stadionul trebuie să respecte cerinţele care se impun pentru buna organizare şi desfăşurare a finalei Ligii Europa. Noul gazon a costat Municipalitatea aproximativ 4 milioane de lei. Lucrările de montare au fost realizate de societatea STRI, partenerul oficial al FIFA şi UEFA.

Ultima oară, covorul de pe cel mai mare stadion al ţării a fost înlocuit în septembrie 2012, înainte de meciul cu Andorra, însă ritmul de meciuri, calitatea proastă a gazonului şi, probabil, lipsa de profesionalism a celor care se ocupă de mentenanţa suprafeţei de joc - se pare că aceasta nu a fost protejată corespunzător pe perioada iernii - şi-au spus cuvântul.

STEAUA CHELSEA COTELE LA PARIURI

Casele de pariuri au oferte variate pentru cei care sunt interesaţi să parieze pe meciul dintre STEAUA şi CHELSEA. Potrivit bookmakerilor, londonezii au cele mai mici cote pentru o victorie pe Arena Naţională.

Majoritatea caselor de pariuri mizează pe un scor de 1-1 în partida tur dintre STEAUA şi CHELSEA. Astfel, cei care ar paria pe acest scor, ar câştiga de 6,5 ori suma pariată. Pe de altă parte, o victorie a celor de la STEAUA cu 1-0 în faţa lui CHELSEA are o cotă de 10. Tot o cotă de zece vor primi şi cei care pariază pe un rezultat nul în partida de pe Arena Naţională.

Alte cote stabilit de Stanley Bet pentru meciul STEAUA-CHELSEA:

STEAUA marchează 1.44
STEAUA nu marchează 2.60
STEAUA înscrie prima 2.26
STEAUA câştigă prima repriză 4.20
Victorie STEAUA cu 2-0 cotă 20
Victorie CHELSEA cu 2-0 cotă 9

STEAUA CHELSEA LIVE Avertismentul lui Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se aşteaptă la incidente în Centrul Vechi al Capitalei înainte şi după meciul STEAUA - CHELSEA din optimile de finală ale EUROPA LEAGUE deoarece suporterii englezi "nu au limită la bere".

STEAUA-CHELSEA LIVE. "Poate în Centrul Vechi să fie ceva incidente pentru că suporterii englezi nu au limită la bere. Şi beţia din bere e cea mai spurcată, aşa am înţeles, eu pe pielea mea nu am încercat. Dar în Centrul Vechi o să fie poliţie multă. Dacă vin 1.200 e bine, că ne mai fac şi nouă vânzare", a declarat, marţi, Dumitru Dragomir.

În ceea ce priveşte şansele echipei STEAUA în partida cu CHELSEA, oficialul LPF nu este optimist. El speră ca în cazul în care Steaua nu se califică măcar să nu se facă de râs.

"Este un joc foarte important pentru fotbalul românesc, nu numai pentru Steaua. Eu sunt mai puţin optimist, dar am mare încredere în Steaua. A făcut cinste fotbalului românesc şi sper într-un rezultat favorabil. Dacă nu ne calificăm, măcar să nu ne facem de râs. Şi nu ne facem, pentru la acest nivel e greu, joci cu cea mai bună echipă a Europei", a explicat preşedintele Ligii.

Deşi este sceptic, Dumitru Dragomir îi laudă pe jucătorii stelişti spunând că "Tănase e mai tehnic decât Lampard", iar Gardoş şi Chiricheş sunt peste cei trei fundaşi ai echipei Barcelona.

"Tănase e mai tehnic decât Lampard. Dacă şi Tănase era născut în Anglia atunci era de aceeaşi valoare financiară ca Lampard. Aşa cum şi Gardoş şi Chiricheş se năşteau în Anglia erau acum la nişte preţuri de nici nu ne imaginăm. Eu am mai spus că ambii fundaşii centrali ai Stelei sunt peste cei trei ai Barcelonei. Păi Barcelona ar fi ca o mănuşă pentru Chiricheş. Pentru că e un jucător care ştie cu mingea. Păi ce, Pique e mai bun decât Chiricheş?", a adăugat Dragomir.

STEAUA-CHELSEA se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în prima manşă din optimile de finală ale  EUROPA LEAGUE, în direct la DOLCE SPORT, DIGI SPORTşi PRO TV, şi LIVE VIDEO TEXT pe REALITATEA.NET. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe "Stamford Bridge" din Londra.Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?