Steaua a ajuns la un ACORD cu CSA pentru folosirea mărcii

 
FC STEAUA
FC STEAUA

FC Steaua a ajuns, joi, la un acord cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii Steaua, la capătul unor negocieri care au durat aproximativ o oră şi 45 de minute, a anunţat unul dintre avocaţii grupării conduse de Gigi Becali.

"Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat", a declarat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua.

La întâlnirea care a avut loc la sediul Clubului Sportiv al Armatei au mai participat din partea FC Steaua preşedintele Consiliului de Administraţie Valeriu Argăseală şi directorul financiar Iulian Gheorghişor.

Clubul Sportiv al Armatei a transmis, miercuri, grupării patronate de Gigi Becali, prin intermediul unui comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX, disponibilitatea de a discuta cu reprezentanţii echipei de fotbal cu privire la marca Steaua, invitându-i pe aceştia la o întâlnire pentru clarificarea situaţiei.

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc. Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15.00, conducerea clubului militar invită Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate. Clubul Sportiv al Armatei Steaua a militat întotdeauna şi o va face în continuare pentru promovarea performanţelor fenomenului sportiv românesc", se menţiona în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?