Starea de sănătate a Regelui Mihai: veşti de ultimă oră din Elveţia. Ce a spus Principesa Margareta

 
Starea de sănătate a Regelui Mihai
Starea de sănătate a Regelui Mihai

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a ameliorat, conform jurnaliştilor prezenţi, duminică seară, la locuinţa particulară din Elveţia a fostului suveran al României, care o citează pe Principesa Margareta. Principesa moştenitoare a explicat şi de ce nu îşi doreşte ca Regele să fie filmat, dar şi incidentul în care a fost implicat nepotul acestuia, Nicolae. Informaţiile au fost furnizate, aseară, când Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne. A refuzat să ne acorde un interviu jurnaliştilor şi a spus că nu doreşte nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani, în putere, demn, informează Ştirile TVR.

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni, trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care a fost mai agitat, a primit un tratament care-l ajută să doarmă, ceea ce l-a întremat.

Regele Mihai a fost stabilizat în urmă cu patru zile, este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane. Alteţa Sa Regală Margareta a povestit că a întrebat ce s-a întâmplat, de ce este atât de multă lume în jurul Majestăţii Sale.

Întrebată de ce nu a fost primit nepotul Regelui, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale, informează sursa citată. După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai, întâlnire care nu i-a făcut bine Majestăţii Sale şi după care a cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său.

Aşadar, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă, în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?