Sprijin colegial în adevăratul sens al cuvântului. Isprava a doi adolescenți a stârnit hohote de râs

 

Doi adolescenți de 18 ani din Statele Unite, colegi la East Texas Baptist University, au devenit vedete pe Internet, după o întămplare hilară din timpul orei de istorie pe care aceștia o frecventau împreună.

Benjamin „Luke” Dyas și Shemar Gyce au fost surprinși de un coleg care le-a făcut o fotografie cu telefonul, dormind cu capul pe pupitre.

Dacă acest lucru s-a mai întâmplat și altora, ceea ce atrage atenția este poziția pe care cei doi au luat-o: capul unuia dintre ei se sprijinea pe capul celuilalt. Imaginile au devenit virale și au iscat tot felul de comentarii.

În apărarea sa, Luke a ținut menționeze: „Nu spun că dorm mereu în timpul cursurilor, dar cel de istorie este din cale afară de plictisitor. Iar în acea zi, mă simțeam extenuat.”

Shemar a relatat ceva similar: „Eram foarte obosit, iar mie nu-mi place istoria, așa că... am făcut-o.”

Întrebați dacă cei doi sunt prieteni atât de buni încât și-au permis o asemenea abordare a problemei, cei doi au spus că doar se știu din vedere, iar sincronizarea a fost întâmplătoare.

Luke a povestit că „nu cred că m-a rugat să-l las să se odihnească pe capul meu. Pur și simplu, l-am simțit și știam ce face, așa că nu mi-a păsat.”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?