Spovedania şocantă a tatălui tinerei găsită spânzurată la Iaşi: "Nu s-a sinucis". A spus tot

Răsturnare de situaţie în cazul morţii unei adolescente din Iaşi. Deşi rezultatele venite de la Institutul de Medicină Legală arată că faţă nu a fost violată, tatăl ei crede că aceasta ar fi fost schingiută, iar mai apoi ucisă. Bărbatul spune că fata sa a fost omorâtă şi crede că totul a fost făcut la comandă.

"De când am aflat că fata a fost găsită moartă nu am mai avut linişte. Vreau cu orice preţ să aflu adevărul. Fata mea nu s-a spânzurat. Nu putea să facă asta, era un copil. A fost omorâtă. Nu ştiu în ce direcţie merge ancheta, dar eu spun că a fost omorâtă", a declarat Adrian Roman, tatăl fetei.

Mai mult decât atât, tatăl Georgianei spune că pe trupul acesteia ar fi existat mai multe urme apărute, după cum spune el, în urma unor lovituri. "Georgiana era vânătă pe partea dreapta a fetei, exact cum ar fi fost lovită. Are vânătăi şi pe mâini, pe picioare. Nu s-a sinucis! A fost omorâtă", a completat bărbatul.

"Nu zic nimic de poliţişti şi de anchetatori. Ei îşi fac treaba. Eu mă gândesc la toate posibilităţile. Eu am făcut tot ce am putut pentru fata mea, nu pot să stau cu mâinile în sân. Vreau să se afle adevărul", a completat bărbatul. Adrian Roman spune că în momentul în care a mers la morgă pentru a ridica trupul neînsufleţit, unul dintre angajaţi i-ar fi spus că fata ar fi fost bătută.

"Când am mers la morgă să iau fata unul de acolo mi-a spus că fata a fost bătută şi violată, dar în certificat nu se menţionează asta. Nu ştiu ce să mai cred. Eu sunt sigur că fata a fost omorâtă la comandă mamei ei", a declarat Adrian Roman, pentru bzi.ro.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?