Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada

 
Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada
Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada
Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada

După ce a furat mai multe ceasuri extrem de valoroase, această femeie a fost nevoită să le ascundă. Când au descoperit, însă, unde le pusese hoața, polițiștii au rămas fără cuvinte! Cum să faci una ca asta?!Delajurea Brookens, o femeie în vârstă de 29 de ani, l-a întâlnit pe Ramon Diaz, un prosper om de afaceri, la începutul lunii, într-un club. După ce au băut câteva pahare, cei doi au decis să continue petrecerea în camera de hotel unde era cazat Ramon.

Noaptea însă nu s-a încheiat conform planului. Cel puțin, nu după planul lui... După doar câteva minute petrecute în compania bărbatului, Delajurea a decis să plece. Însă nu a făcut-o cu mâna goală! Femeia a fugit în noapte cu cinci ceasuri Rolex, în valoare de 108.000 de dolari.


Ancheta ulterioară a arătat că, în timp ce bărbatul s-a dus la baie, femeia a pus ochii pe ceasuri și, fără să stea prea mult pe gânduri, le-a luat și s-a făcut nevăzută.

Când a ieșit din baie, Ramon și-a dat seama că a fost jefuit și a alergat după femeie. În scurt timp, a prins-o din urmă și i-a văzut atârnând din geantă săculețul cu ceasuri. Când i-a cerut să-i returneze bunurile, Delajurea l-a lovit cu un obiect dur în cap. Amețit, bărbatul s-a prăbușit la pământ, în agonie.

Din fericire, un angajat al hotelului a văzut ce se întâmplase și a sunat imediat la Poliție. În scurt timp, femeia a fost prinsă pe o alee din spatele hotelului. Aceasta a fost percheziționată de polițiști, însă au găsit un singur ceas asupra sa. După ce a fost dusă la secție, a urmat încă o percheziție. De data aceasta, ceva mai amănunțită. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut unde ascunsese femeia celelalte patru ceasuri: ei bine, aceasta le ținea în interiorul zonei intime.

"În urma percheziției corporale, s-au găsit patru ceasuri Rolex în vaginul suspectei Delajurea Brookens", se arată în raportul poliției.

După ce au recuperat prada, femeia a fost eliberată pe o cauțiune în valoare de 22.000 de dolari.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?