Soţul a murit înainte ca ea să nască. După două luni, a privit pozele şi a simţit cum o ia cu leşin

 
Soţul i-a murit înainte ca aceasta să nască. La 2 luni, a privit pozele şi aproape a leşinat! Era...
Soţul i-a murit înainte ca aceasta să nască. La 2 luni, a privit pozele şi aproape a leşinat! Era...
Soţul i-a murit înainte ca aceasta să nască. La 2 luni, a privit pozele şi aproape a leşinat! Era... Soţul i-a murit înainte ca aceasta să nască. La 2 luni, a privit pozele şi aproape a leşinat! Era... Soţul i-a murit înainte ca aceasta să nască. La 2 luni, a privit pozele şi aproape a leşinat! Era...

Când soţul ei a murit cu doar două luni înainte ca aceasta să nască, Nicole Bennett a luat o decizie neaşteptată!

 Uneori, o fotografie face cât o mie de cuvinte! Iar imaginile următoare sunt dovada că dragostea adevărată trăieşte şi dincolo de moarte...

Când soţul ei a murit cu doar două luni înainte ca aceasta să nască, Nicole Bennett a luat o decizie neaşteptată! Aceasta a editat mai multe fotografii pe care le făcuse împreună cu fiul său, Landen, în vârstă de 4 ani, astfel încât în imagini să apară şi soţul său.

Ideea unui album foto alături de cei doi copii, unul născut, altul - pe drum, îi aparţinuse lui Deonta, soţul lui Nicole, însă nu a mai avut şansa să o concretizeze.


Nicole speră ca gestul său să păstreze vie amintirea lui Deonta în inima copiilor.

"Este o amintire pentru fiul meu şi pentru fiica noastră care, din nefericire, nu-şi va cunoaşte tatăl niciodată", a spus femeia.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Chmilevschi
23 Aug 04:54
Macar voi, in presa, trebuie sa fi auzit de Picasa, Fotor, Photoshop...acum cand tot marlanul are un telefon smecher cu aplicatii de pe Google Play voi veniti cu saracia asta?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?