Soţia lui Nicolicea, de la redactor de tabloid, şefă în Transgaz

 

De la redactor de tabloid, la şef de serviciu în Transgaz. E povestea Nicoletei, soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, care se va ocupa de implementarea proiectului gazoductului Bulgaria – România – Ungaria – Austria. Soţul spune că aceasta a ocupat funcţia corect, prin concurs.

Potrivit declaraţiei sale de avere depusă la numirea în funcţie, Nicoleta Nicolicea a încasat venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei. Venituri obținute tot de la Transgaz, dar pe o funcție neprecizată. Informaţiile nu corespund însă cu cele din ultima declaraţie de avere a soţului Eugen Nicolicea. Deputatul spune că soţia a încasat anul trecut în total 25.346 lei.

Eugen Nicolicea: "Nu am declarațiile la mine, dar, după cum știți, declarația de avere declară averea. În ceea ce privește veniturile, dacă ai declarat, din greșeală, mai puțin este în defavoarea ta, nu este în dezavantaj. Adică este greșit dacă nu declari averea. La venituri poate să existe o corecție. Deci nu pot să vă spun pe dinafară acum, da? Am încheiat subiectul. Dacă vreți, vorbim după ce voi vedea declarația".


La începutul lunii aprilie, în calitatea de preșeidnte al Comisiei Juridice, Eugen Nicolicea susținea posibilitatea angajării rudelor și la cabinetele parlamentare.

"Evident, daca iti angajezi o ruda proasta, e un prejudiciu pentru că activitatea instituţiei merge mai greu. Daca alegi o ruda geniala care a luat Nobel si nu un prostalau, nu e niciun conflict de interese", spunea atunci Nicolicea.

Înainte de a lucra la Transgaz, Nicoleta Nicolicea a fost jurnalist de tabloid.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?