Soprana Kristine Opolais, recital în premieră la Festivalul Enescu 2017

Soprana Kristine Opolais va susține, în premieră, pe 22 septembrie, la ora 16:30, la Ateneul Român, un recital în cadul Festivaulului Enescu 2017. Artista este aclamată pentru rolurile sale de la Metropolitan Opera New York, Wiener Staatsoper, Teatro alla Scala şi Royal Opera House Covent Garden, sub bagheta unor dirijori de renume ca Daniel Barenboim, Antonio Pappano, Sir Simon Rattle, Daniel Harding sau Andris Nelsons.Recitalul sopranei Kristine Opolais îl va înlocui pe cel al lui Dmitri Hvorostovsy. Acesta și-a reprogramat participarea pentru o ediție viitoare a Festivalului Enescu, din motive de sănătate.

„Kristine Opolais este una dintre cele mai aclamate soprane de pe scena internaţională, fiind cunoscută pentru remarcabilele colaborări cu Metropolitan Opera în spectacole difuzate în întreaga lume. Urcă pe scene precum Wiener Staatsoper, Deutsche Staatsoper Berlin, Bayerische Staatsoper, Teatro alla Scala, Opernhaus Zurich şi Royal Opera House Covent Garden și colaborează cu dirijori de renume, de la Daniel Barenboim, Antonio Pappano, Sir Simon Rattle, Sir Mark Elder, Daniel Harding, la Andris Nelsons, Fabio Luisi, Kirill Petrenko şi Semyon Bychkov”, scriu reprezentanții festivalului într-un comunicat.

În sezonul 2017 - 2018, soprana a debutat în rolul Elsei din ”Lohengrin” în cadrul unei noi producții a celebrei Royal Opera House Covent Garden.

Despre Opolais, presa britanică a scris de asemenea că este “cea mai bună soprană de Puccini a momentului” (The Telegraph). Kristine Opolais a înregistrat Puccini alături de renumitul tenor Jonas Kaufman, într-un disc lansat alături de Sony, care a fost distins cu un Premiu Grammy.
Biletele achiziționate de public pentru data de 22 septembrie, când era inițial programat recitalul baritonului Dmitri Hvorostovsky, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru recitalul susținut de Kristine Opolais.

Cei care doresc să-și recupreze banii pe biletul achiziționat anterior o pot face fie la magazinele sau centrele Evenim, de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimițând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost luat online.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?