Somnul parlamentarilor în hoteluri de patru stele ne costă 5 milioane de euro anual

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Fiecare deputat sau senator cazat la hotel înseamnă 9.000 de lei cheltuiţi lunar din banul public. Mai mult de 150 de aleşi stau la hotel, iar alţi 80 în chirie şi primesc de la stat 700 de euro în fiecare lună.

Anual, se cheltuiesc 5 milioane de euro. Cu o asemenea sumă s-ar putea ridica un hotel sau s-ar putea cumpăra 100 de apartamente. Pe de altă parte, dacă aleşii ar sta în oraş cu chirie, statul ar economisii peste 3,5 milioane de euro.

Parlamentarii români stau în hoteluri de 4 stele în centrul capitalei. Somnul aleşilor costă foarte mult: 93 de milioane de lei vechi în fiecare lună, iar pentru toti deputaţii şi senatorii se plătesc 390.000 de euro. Asta face ca România să investească în somnul aleşilor 4,5 milioane de euro anual.

Investitorii în imobiliare vin cu o soluţie la această problemă şi propun ca parlamentarii să închirieze sau chiar să cumpere locuinţele noi de pe piaţă. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?