Impozitarea bacșișului, taxată dur în PSD

 
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici Eugen Teodorovici

După ce Viorica Dăncilă a refuzat să adopte în Guvern mai multe proiecte propuse de acesta, Teodorovici a depus legile în Parlament. O parte dintre aceste a au ajuns la vot final, iar colegii de partid au fost puşi în faţa faptului împlinit. Social-democraţii se tem ca noile taxe îi vor speria pe alegători. Şi Viorica Dăncilă a criticat proiectele, informează Realitatea TV.

Potrivit unor surse, parlamentarii PSD sunt suparaţi  că unele din proiectele depuse în Parlament, fără a fi discutate în partid, au ajuns la vot final.

Cel mai criticat a fost proiectul care propune impozitarea bacşişului, care a ajuns la Camera Deputaţilor, la vot final.

Potrivit unor surse, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a susţinut în şedinţa social-democraţilor că impozitarea bacsisului e o lege proasta şi că aceste impozite nu ajută în campania electorală.

La rândul său, senatorul Robert Cazanciuc a declarat că PSD are o lista agreată de proiecte de lege și doar acelea trebuie să fie susținute în Parlament.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat  că „toate aceste legi" vor fi decontate de social-democraţi şi toti vor trebuie să le spună oamenilor de ce am facut aceste legi cu impozite.

Viorica Dăncilă a mărturisit în partid că l-a rugat pe Eugen Teodorovici sa nu depună proiectul în Senat pentru că vor pierde multe. Public, Viorică Dăncilă a declarat că proiectul privind  impozitarea bacșișului a fost o greşeală,  pentru că proiectul  nu a fost discutat în partid.

Proiectul prevde impozitarea bacșișului și includerea unei sume numită bacsis pe bonul fiscal, nivelul bacșisului oferit de client fiind intre 0 si 15%.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?