ȘOCANT! Un pastor a fost violat de trei femei

La începutul acestei luni, un pastor de 39 de ani din Zimbabwe a fost spitalizat de urgență după ce după o bandă de trei femei l-ar fi răpit, drogat și violat timp de două zile. Cele trei atacatoare au vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani. Bărbatul a rămas cu vătămări grave la organele genitale și alte semne de abuz sexual, după ce a fost găsit inconștient pe marginea drumului. Victima mersese la domiciliul lor pentru a-și ridica o datorie bănească, pe care asestea le aveau la el.

Conform declarației acestuia, două dintre femei l-au imobilizat pe un pat, în timp ce a treia a efectuat atacul sexual.

Poliția încearcă să dea de urma unei grupări mai vaste din care fac parte cele trei femei care se presupune că fac parte dintr-o bandă de „hoațe de spermă” care răpesc persoane și le droghează pentru a le fura lichidul seminal, pe care îl vând pentru a-l folosi la diferite practici oculte menite să „atragă norocul”. Vicitmele sunt alese, în special, dintre cei care fac autostopul.

Bărbatul în cauză a depus o plângere penală, în urma căreia cele trei suspecte au fost aduse în fața instanței. Declarația uneia dintre ele a fost halucinantă:

„Am vrut să-i demonstrăm că nu este imun la excitația sexuală. A reacționat imediat ce l-am atins”, relatează publicația britanică Metro.

Cele trei au recunoscut abordarea indecentă, dar au negat că actul sexual ar fi fost fără consimțământul bărbatului.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?