Şocant! Şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc în mijlocul unui restaurant din Bacău

Şocant! Şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc în mijlocul unui restaurant din Bacău

Un incident cât se poate de dramatic s-a petrecut miercuri, într-un restaurant de tip fast-food din centrul oraşului Buhuşi, judeţul Bacău. 

Un bărbat de 36 de ani a intrat în magazinul unde ştia că se află soţia sa, în vârstă de 30 de ani, însoţită de doi dintre copiii pe care îi are şi de mama ei, pentru a cumpăra ceva de mâncare. Se pare că cei doi soţi erau certaţi. Imediat între ei s-a declanşat un conflict spontan ce a scăpat de sub control.

Într-o acces de furie, individul a scos din buzunarul hainei un bidon, se pare plin cu un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, cu care a stropit-o pe femeie şi apoi i-a dat foc, potrivit presei locale. Gestul sau şocant a creat o stare de panică în întreg magazinul, mai ales pentru că totul s-a petrecut sub privirile celor doi minori, dar şi ale mai multor clienţi care se aflau acolo. Martorii povestesc că tinerei i s-a aprins părul, dar şi haina de pe ea.

Disperată, femeia a ieşit afară să ceară ajutor, a reuşit să-şi scoată şi geacă ce ardea ca o torţa şi a fugit pe jos până la spitalul din apropiere. Acolo a primit îngrijiri medicale, după care a fost transferată la Spitalul din Piatra Neamţ, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul II şi III, pe faţă, mâini şi gât. Bărbatul a luat unul dintre copii şi a fugit de la faţa locului, conform cancan.ro.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?