ŞOCANT -de 3 ani, judecătorii îşi declină competenţa în cazul celei mai tinere proxenete din România

 

Tribunalul Galați și-a declinat competența în favoarea Judecătoriei Galați în cazul S. A. U. (14 ani), care racola minore pentru practicarea prostituției.

Minora era ajutată de mai mulți bărbați, care și-au pus apartamentele la dispoziție pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume.

Pe 23 februarie, Tribunalul Galați a hotărât să își decline competența în favoarea Judecătoriei Galați în dosarul unei copile de 14 ani, care a decis să facă bani din prostituție. Problema este că, pe 29 noiembrie 2016, Judecătoria își declinase și ea competența în favoarea Tribunalului, scrie adevarul.ro.


Pentru că joaca de-a competența nu poate continua, mai ales că au trecut trei ani de când dosarul a ajuns pe masa judecătorilor și nu s-a făcut aproape nimic în el, Curtea de Apel Galați va decide cine trebuie să pronunțe un verdict în acest dosar.

Elevă în clasa a VII-a la data faptelor, S. A. U. (14 ani) ducea o viață modestă alături de mama ei, care o creștea într-o casă închiriată de la Primăria Galați. Cum perspectiva ca lucrurile să se schimbe nu era prea bună, Simona s-a gândit să își atragă colegele de școală în practicarea prostituției. Ulterior, în ”afacere” s-a implicat și Petrică Stan, un individ certat cu legea, dat în urmărire internațională prin Interpol. Cei doi și-au însușit banii proveniți din practicarea celei mai vechi meserii din lume, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

O a treia persoană, Vasile Seserman, le-a pus la dispoziție propriul apartament, astfel încât fetele să își vadă de treabă fără să fie deranjate. În perioada octombrie 2012-februarie 2013, Mihaela Jugănaru a decis să se implice în „afacere”, racolând alte trei minore și înlesnindu-le practicarea prostituției.

Proxeneții au schimbat apartamentul, astfel că pe filieră a intrat o altă persoană, Ion Zorilă, care și-a pus locuința la bătaie, contra, evident, unui procent din banii încasați din prostituție.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?