Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket

 
Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket
Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket
Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket

Bananele se cultivă pe plantaţii imense, în anumite regiuni de pe glob, după care marfa este transportată în ţările nordice, ajungând pe rafturile din magazine. O mamă a mers la cumpărături şi a făcut rost de mai multe produse alimentare, între care şi o legătură de banane.

Când a desfăcut acasă banana, femeia a descoperit că, de fapt, aceasta conţinea cuibul uneia dintre cele mai periculoase insecte din lume, păianjenul veninos brazilian.

Păianjenul brazilian are o mușcătură veninoasă, mortală pentru oameni. Sunt extrem de rapizi, agresivi și printre cei mai veninoși păianjeni din lume.

Din fericire, arahnida şi suita sa de urmaşi mărunţi erau morţi, însă femeia, din Marea Britanie, a mers îndată la magazinul din Queens Road, Nuneaton, pentru a raporta incidentul, scrie unica.md.

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?