Şocant! Bărbatul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica a cerut să meargă la înmormântare

Bărbatul din localitatea Șura Mare care și-a ucis soția și fiica în prima zi de Crăciun a fost transferat joi de la Spitalul Clinic Județean de Urgență la Spitalul de Psihiatrie, pentru expertiză, după ce a cerut să meargă la înmormântarea lor, dar nu i s-a permis, a precizat pentru AGERPRES Ion Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu."Până în ianuarie va rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie, în vederea expertizării", a explicat Ion Veștemean.

Sibianul acuzat de omor calificat a încercat să se sinucidă în aceeași zi, ajungând la ATI-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Potrivit reprezentaților spitalului sibian, "pacientul (...) internat in cadrul ATI după tentativa de suicid a fost externat din cadrul SCJU Sibiu și trimis la Spitalul de Psihiatrie'.

După ce s-a trezit din comă, criminalul a vorbit "câteva cuvinte doar cu medicii."

Urmărit penal pentru omor calificat, bărbatul a încercat să se spânzure în șura casei, fiind găsit de fiul său și adus la spitalul din Sibiu. Sibianul și-a ștrangulat nevasta, aruncând-o în fântâna din curtea casei lor din Șura Mare, după care a încercat să o stranguleze și pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o în aceeași fântână, deși fata mai trăia.

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu soția sa T.V.M., între cei doi desfășurându-se o acțiune de divorț, dar și cu fiica sa minoră T.G.M., în vârstă de 14 ani, în dimineața zilei de 25.12.2016, între orele 05.00 — 06.00, în timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Șura Mare, după ce s-au întors dintr-o vizită efectuată la vecini cu ocazia ajunului Crăciunului, între autor și victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat în acte de violență, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe soția sa T. V. M. prin ștrangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei într-o fântână cu adâncimea de circa 18 m, aflată în curtea casei, respectiv a ucis-o și pe fiica sa T.G.M., pe care a încercat de asemenea să o ștranguleze cu un laț, aruncându-i de asemenea corpul în aceeași fântână în condițiile în care victima era încă în viață, astfel că aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin înec", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?