Soacra paznicului ucis la metrou a avut o premoniţie. "Se temea că o să-l omoare cineva"

 
Viol Caracal
Viol Caracal

Rudele paznicului ucis cu sânge rece în Staţia Eroii Revoluţiei, din Capitală, îl plâng pe singurul sprijin al familiei. Bărbatul de 56 de ani, din comuna dâmboviţeană Vişina, a fost înjunghiat de un altul, care era supărat că nu l-a lăsat să intre în Parcul Carol.

Gheoghe Mocanu lucra ca paznic în Bucureşti de mai bine de un an.

“De la fata mea am aflat. Mi-a spus că pe Gheorghe l-au tăiat nişte ţigani. Era un băiat bun. Era pâinea lui Dumnezeu. A lucrat o perioadă la Arctic, la frigidere. Are o fată în clasa a XII-a şi un băiat în clasa a XI-a. Acum când să dea şi ea BAC-ul. Vai de noi", a spus soacra paznicului, Ioana Rizea.


Femeia a avut chiar o premoniţie că ceva rău se va întâmpla, scrie adevarul.ro. “Chiar am visat într-o noapte că un ţigan venise la mine să mă mărit cu el, cu câteva zile în urmă. Venise să mă ia şi am zis că asta e boală. Mă aşteptam să îmi moară vaca sau tatăl meu, că are 82 de ani. Nu mă gândeam la aşa ceva. Ne spunea mereu că e greu acolo la Bucureşti. Se temea că o să-l omoare cineva”, a mai spus Ioana Rizea.

Gheoghe Mocanu, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat, duminică, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din Bucureşti. Agresorul a fost reţinut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?