Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor

Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor / Foto: Arhivă
Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor / Foto: Arhivă
Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor / Foto: Arhivă Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor Situaţie halucinantă la Craiova! Asfaltare cu obstacole. Au turnat covorul în jurul maşinilor

Muncitorii unei firme de construcţii din Craiova au asfaltat o parcare în jurul unor maşini. Proprietarii autoturismelor nu au fost contactaţi de absolut nimeni pentru ca aceştia să elibereze zona, înainte de a se turna covorul asfaltic.Asfaltarea cu obstacole a fost făcută în cartierul 1 Mai din Craiova, iar oamenii au precizat că după 20 de apeluri la Poliţia Locală, Primărie şi Serviciul de Circulaţie autovehiculele au fost ridicate.

„Au făcut totul pe repede înainte. În mod normal trebuiau să îi anunţe pe proprietarii autoturismelor că în zonă vor avea loc astfel de lucrări, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Muncitorii au asfaltat o stradă în jurul maşinilor. Doar în România este posibil aşa ceva“, a povestit un localnic, citat de adevarul.ro.

"În zona menţionată se executau lucrări de pregătire (curăţire şi amorsare) în vederea aşternerii asfaltului sau mixturii asfaltice, lucrare ce nu a fost executată până în momentul în care autovehiculele au fost mutate din parcare. Imediat ce a fost semnalată problema, s-a luat măsura relocării autovehiculelor şi continuarea, în paralel, a lucrărilor acolo unde acest lucru a fost permis. Situaţia a fost rezolvată în cel mai scurt timp, astfel că marţi, 03 aprilie, ora 13.00, lucrările au continuat fără probleme. Specificăm faptul că amplasarea maşinilor în acel perimetru s-a făcut fără respectarea indicatoarelor de şantier în lucru, şantier care fusese anunţat anterior şi deschis în urmă cu două zile“, se arată într-un comunicat emis de Primăria Craiova.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?