Sinistraţii din Vâlcea uitaţi de autorităţi

 
Sinistraţii de la Ocnele Mari aşteaptă de luni de zile ca statul să termine casele promise sau să le acorde despăgubiri în bani. Locuinţele ar fi trebuit să fie gata de acum un an, însă termenele de predare au tot fost amânate. Doar şase din cele din cele 20 de case au fost ridicate, dar degeaba, pentru că nu sunt racordate la utilităţi.

La Ocnele Mari, şapte familii cu gospodăriile afectate de valul de saramură au cerut despăgubiri în bani. Guvernul a alocat fonduri însă oamenii nu au primit deocamdată nimic, din cauza ...procedurilor.

Autorităţile au hotărât construirea de locuinţe pentru sinistraţi. Dintre cele 20 de case promise, doar 6 sunt aproape gata.


Plata despăgubirilor se face prin Conversmin -o societate a ministerului economiei. La nivel local însă, nicio autoritate nu ştie care este cuantumul despăgubirilor şi numărul exact al beneficiarilor

Termenul de predare a celorlalte 14 case a fost amânat din nou. Pentru aprilie 2010.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?